Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η αντίδραση Βαλμπουενά για Μπενζεμά

Η αντίδραση Βαλμπουενά για Μπενζεμά
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 - 20:51

Στην εθνική Γαλλίας για το Euro κλήθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ματιέ Βαλμπουενά ρωτήθηκε για το γεγονός αυτό. Οι δυο τους έχουν άσχημο παρελθόν, καθώς έχουν φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να τονίζει:

«Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο γι' αυτό. Αν μπορεί να φέρει ένα αβαντάζ για την εθνική Γαλλίας θα είναι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Είναι μια επιλογή του προπονητή. Για εμένα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ βγαίνει νικητής σε κάθε περίπτωση.

Αν η εθνική Γαλλίας πάει καλά θα πούμε ότι προσαρμόστηκε ο Μπενζεμά παρά το δύσκολο περιβάλλον. Αν δεν πάει καλά, δεν θα τον κατηγορήσουμε. Αυτό ξέρει να κάνει καλά, πώς να επιλέγει τις αποστολές. Στην επίθεση δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς τίποτα, έχει κάνει τις επιλογές του. Πιστεύω θα βγει κερδισμένος σε κάθε περίπτωση».

Παράλληλα ρωτήθηκε αν επικοινώνησε μαζί του ο Ντιντιέ Ντεσάν, απαντώντας: «Όχι και δεν περίμενα τίποτα από κανέναν. Όταν είσαι στα ψηλά όλος ο κόσμος μιλάει για εσένα. Όταν φεύγεις από τα φώτα δεν περιμένεις τίποτα από κανέναν.

Έκανα τη ζωή μου και παίρνω χαρά από τα παιχνίδια. Δεν περιμένω τίποτα από τον Ντεσάν και από κανέναν. Αν θέλετε να μάθετε αν με κάλεσε στο τηλέφωνο, σας λέω όχι».

Διαβάστε επίσης