Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το δικό του, προσωπικό «πριμ»

Το δικό του, προσωπικό «πριμ»
Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 - 12:03

Ένας τελικός Κυπέλλου είναι πάντοτε ιδιαίτερος. Αλλιώτικος, διαφορετικός. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αναμετρώνται για όγδοη φορά, στην ιστορία τους, σε τελικό του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός το έχει κατακτήσει 5 φορές και ο ΠΑΟΚ 2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Αλλά αυτό το Κύπελλο, αυτό το νταμπλ, έχει και μία ακόμη, ιδιαίτερη σημασία. Για τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος έχει να λάβει το δικό του, προσωπικό «πριμ» σε περίπτωση κατάκτησης. Ποιο είναι αυτό; Το ότι θα γραφτεί στην ιστορία του Ολυμπιακού, της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, ως ο πρώτος (άρα και μοναδικός) προπονητής που θα έχει καταφέρει να κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ! Με κατάκτηση του τίτλου απόψε το βράδυ, ο Ολυμπιακός κάνει το back to back νταμπλ και αυτό θα συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του, με τον ίδιο προπονητή στο τιμόνι. Ο Μαρτίνς θα γίνει ο πρώτος τεχνικός, στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου, που θα έχει κατορθώσει κάτι τέτοιο.

Πέραν του συλλογικού καλού, πέραν του καλού της ομάδας, με την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου, με το αποψινό Κύπελλο, γίνεται αντιληπτό πως το κίνητρο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ακόμη μεγαλύτερο, σε προσωπικό επίπεδο. Ο Πορτογάλος έχει ένα έξτρα, δικό του, προσωπικό «πριμ» να λάβει. Το οποίο, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν καλύπτεται με κανένα ποσό! Μιλάμε για μια θέση στην αιωνιότητα…

Διαβάστε επίσης