Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming
Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 - 19:33

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Κόντρα στον ΠΑΟΚ απόψε στις 21:00 ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο επίσημο ματς της αγωνιστικής περιόδου! Στον τελικό Κυπέλλου οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον ΠΑΟΚ, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την πραγματοποίηση του νταμπλ για δεύτερη σερί σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή έχοντας όλους τους παίκτες μέσα και αναλυτικά μέσα σε αυτήν είναι οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming: | Μαρτίνς: «Δεν με νοιάζουν οι αριθμοί, θέλουμε το νταμπλ»

Αποφασισμένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Ρωτήθηκε αν το γεγονός πως μπορεί η ομάδα του να πάρει για δεύτερη σερί σεζόν το νταμπλ αποτελεί μεγαλύτερο κίνητρο, και απάντησε: «Όχι, δεν με νοιάζει αυτό. Η κατάκτηση ενός νταμπλ είναι από μόνη της ικανή για να μας δώσει το κίνητρο που χρειαζόμαστε».

Για την ετοιμότητα του Παπασταθόπουλου: «Είμαστε αισιόδοξοι και οι τελευταίες ενδείξεις μας δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος. Η στρατηγική μας δεν θα αλλάξει ανεξάρτητα από την παρουσία του Σωκράτη, αλλά μπορεί να αλλάξει η ενδεκάδα».

Για τον τελικό και τη διαφορά με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Ένας τελικός είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι ιδιαιτερότητες είναι τελείως διαφορετικές. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να κάνουμε τα λιγότερα λάθη, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ποιότητά μας».

Για την απουσία του κόσμου και πόσο τον στεναχωρεί: «Είμαι λυπημένος. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό με κόσμο. Είναι αυτοί που δίνουν την ένταση και το πάθος, πόσω μάλλον σε έναν τελικό Κυπέλλου. Μας δίνουν περισσότερη όρεξη. Εμένα μου συμβαίνει δεύτερη φορά στην Ελλάδα και με λυπεί πολύ».

Για το αν μπορεί κάποιος από τους δύο προπονητές να ετοιμάσει κάποια έκπληξη: «Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει κάποια έκπληξη. Ξέρουμε πώς παίζει ο ΠΑΟΚ, ξέρουν πώς παίζουμε εμείς. Εγώ ξέρω τον Πάμπλο Γκαρσία, ο Πάμπλο Γκαρσία ξέρει εμένα, οπότε δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη ανάμεσά μας».

Για τον Ελ Αραμπί και για το ΟΑΚΑ: «Ο Γιουσέφ είναι μια χαρά και έχει προπονηθεί όλες τις μέρες και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι δεν θα είναι έτοιμος.. Στο ΟΑΚΑ έχουμε καλή απόδοση όπως φάνηκε και στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ. Ως γήπεδο δεν θα έχει διαφορές για μας, αφού το “Γ. Καραϊσκάκης” έχει τις ίδιες. Ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός, έχουμε δύο καλές ομάδες και ευχόμαστε να έχουμε ένα καλό ματς».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης