Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι πανηγυρίζουν οι «μικροί», απέναντι στους «μεγάλους»

Έτσι πανηγυρίζουν οι «μικροί», απέναντι στους «μεγάλους»
Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 - 10:18

Τι είναι το 8, μπροστά στο 28; Ό,τι και το 0 μπροστά στο 28. Ταπεινή μας γνώμη, έτσι; Επειδή γίνεται από χθες το βράδυ μία οργανωμένη προπαγανδιστική προσπάθεια να ισοπεδωθούν τα πάντα γύρω από τον Ολυμπιακό και να μηδενιστεί κάθε καλό που έκαναν φέτος ο Μαρτίνς και οι παίκτες του, αναρωτιόμαστε: Η Ξάνθη, το 2015, αν είχε κερδίσει το Κύπελλο, από τον Ολυμπιακό, έτσι ξέφρενα δεν θα το πανηγύριζε;

Μη σας πούμε και πιο ήρεμα, γιατί δεν θα είχε και αυτό το… μίσος, που ξεχειλίζει η προπαγάνδα. Λίγο μίσος, λίγο φθόνος, λίγο πλήρης αντίληψη του χάους που δεν καλύπτεται με ένα Κύπελλο… Όλα μαζί.

Έτσι πανηγυρίζουν οι «μικροί», απέναντι στους «μεγάλους». Και λογικό. Αλλά όταν βλέπει κανείς τα πράγματα από τη σωστή προοπτική, αντιλαμβάνεται ότι αυτός ο τίτλος που χάθηκε, χθες, από πλευράς Ολυμπιακού, μπορεί να είναι η απαρχή για… άλλα 10 σερί πρωταθλήματα και νταμπλ.

Αφήστε τους να πιστεύουν ότι είναι «μεγάλοι».

Αφήστε τους να πιστεύουν ότι έχουν «ομαδάρα».

Αφήστε τους να πιστεύουν ότι με το να πετάνε μπουκάλια με νερό και να χτυπιούνται θα παίρνουν σταθερά τίτλους, θα κάνουν προκρίσεις, θα παίξουν Ευρώπη με επιτυχία.

Αφήστε τους να πιστεύουν ότι η προπονητική και οι ομάδες είναι δηλώσεις και προκλητική συμπεριφορά.

Θα τους γνέφουμε από το Champions League, αγκαλιά με το 47ο, το 48ο, το 49ο και το… 5ο αστέρι!

Διαβάστε επίσης