Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να έχεις δώσει τέτοια παράσταση και να είσαι «προς παραμονή»

Να έχεις δώσει τέτοια παράσταση και να είσαι «προς παραμονή»
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 - 14:24

Μιλάμε για την απόλυτη κωμωδία! Μιλάμε για το απόλυτο ρεζιλίκι, ενός ανθρώπου και ενός οργανισμού, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν… ατελείωτο κόμπλεξ, μπροστά στον γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού, συνολικά, τον Ολυμπιακό.

Λοιπόν, σκέψου το εξής, φίλε αναγνώστη. Σκέψου το καλά: Να είσαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μαθητευόμενος, από τις ακαδημίες. Να έχεις πάρει την ομάδα στο -1 από τον Ολυμπιακό και να την έχεις τερματίσει στο -26. Να έχεις δώσει, από την ημέρα που ανέλαβες, μία κανονική… παράσταση, με εμπρηστικές δηλώσεις, με φθηνό οπαδιλίκι, με «κλάψα» για την… αδικία, την οποία έχεις «υποστεί» εσύ και η ομάδα σου, από τη διαιτησία, η οποία παρεμπιπτόντως ΜΟΝΙΜΩΣ σε αβαντάρει. Να έχεις πάει με τα χίλια ζόρια στον τελικό του Κυπέλλου και να «κοιμάται ο Θεός» για να πάρεις έναν τίτλο, επειδή δεν πήγε καλά ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς. Και αμέσως μετά τον τελικό, να βγαίνεις και να κάνεις εμετικές ενέργειες. Εμετικές ύβρεις, εμετικές χειρονομίες, οι οποίες μόνο σε χούλιγκαν παραπέμπουν.

Και αφού έχεις κάνει όλα αυτά και η προπαγάνδα που δουλεύει νυχθημερόν για να μας λέει ότι η νύχτα είναι μέρα και ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομαδάρα και ότι εσύ είσαι καλός προπονητής και ότι έβαλες και τη σφραγίδα σου, σε έναν τίτλο, να έχεις πλέον σχεδόν… δεδομένο, ότι και τη νέα χρονιά θα είσαι στον πάγκο της ομάδας σου. Αλλά… αυτό να μην είναι σίγουρο! Να είσαι… «προς παραμονή»! Το διανοείσαι; Διανοείσαι το να έχεις δώσει τέτοια παράσταση, να έχει βρίσει, να έχεις κάνει χειρονομίες, να είσαι στο -26 και να σε αποκαλούν… προπονηταρά, αλλά να είσαι… «προς παραμονή»! Να μην είναι σίγουρο, ακόμη, μετά από όλα αυτά, ότι θα είσαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν…

Μπορείς να το σκεφτείς όλο αυτό, αγαπητέ αναγνώστη; Το χωράει το μυαλό σου; Να έχεις πέσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της ανθρώπινης συμπεριφοράς, για να πείσεις ότι αξίζεις και ακόμη, μετά από όλα αυτά, να… μην έχεις πείσει! Αλλά να ακούγονται, Δευτεριάτικα τα ρεπορτάζ και να σε εμφανίζουν… «προς παραμονή»!!!

Μη σου τύχει, φίλε αναγνώστη… Μη σου τύχει!

Διαβάστε επίσης