Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο πάει γίνεται και χειρότερο

Όσο πάει γίνεται και χειρότερο
Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 - 10:19

Τι πράγμα και αυτό… Να έχει πάρα ένας προπονητής με την ομάδα του έναν τίτλο, έστω και έτσι όπως τον πήρε και να παραμένει στο προσκήνιο για… όλους τους λάθος λόγους! Με πρώτο και βασικότερο τα… αίσχη, στα οποία επιδόθηκε, μετά το τέλος του αγώνα και αργότερα, στους…. «πανηγυρισμούς» του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Όταν η σκόνη από το Κύπελλο κάθεται (δεν θέλει και πολύ, δεν πήρε και το Champions League ο μποξέρ) αυτό που μένει είναι η ασχήμια της παρουσίας Γκαρσία, μετά τον τελικό, αλλά και το γεγονός ότι εδώ και 2 μέρες ο Γκαρσία βρίσκεται… «προς παραμονή».

Σας το είπαμε και χθες. Να έχει κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ όλα αυτά που έκανε, να έχει δώσει τέτοια παράσταση αντι-Ολυμπιακής ασχήμιας και να μην είναι σίγουρος ότι… τα κατάφερε να παραμείνει και του χρόνου, προπονητής του ΠΑΟΚ! Από ‘μας, πάντως, είναι «ναι» που λένε και στα ριάλιτι! Να τον κρατήσουν τον μποξέρ πρέπει, για να τερματίσουμε στο +46 του χρόνου, από το +26 που τερματίσαμε φέτος…

Σκεφτείτε πως θα αισθάνεται ο ίδιος, που έχουν περάσει 2-3 μέρες από τα αίσχη του και ακόμη δεν τον φώναξε κανείς να του πει «εσύ είσαι ο προπονητής» και τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον αν είχε κόψει εισιτήριο, για να τον δουν οι Παοκτζήδες που ήταν από κάτω, θα είχε βγάλει και κάνα φράγκο παραπάνω… Δεν το σκέφτηκε καλά… Δεν πειράζει, μπορεί να τον φωνάξουν, ας έχει υπομονή.

Διαβάστε επίσης