Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία που ακούστηκε, μία που πάει στην άκρη

Μία που ακούστηκε, μία που πάει στην άκρη
Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 - 11:39

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς «παίζει» για ομάδες του εξωτερικού. Ο Πορτογάλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού και είναι λογικό να τραβάει επάνω του τα «βλέμματα» διαφόρων ομάδων από την Ευρώπη και όχι μόνο. Οι οποίες μπορεί να βλέπουν στο πρόσωπό του, τον επόμενο προπονητή τους. Ο Ολυμπιακός και ο ίδιος, πάντως, συνεχίζουν να πορεύονται μαζί.

Το χθεσινό σενάριο για την Μπορντό ήρθε να… φέρει μία μικρή αναστάτωση. Και λογικό, γιατί το γαλλικό πρωτάθλημα είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική, για κάθε προπονητή. Ωστόσο, για τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς, το πιο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, παραμένει το πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Το πρότζεκτ το οποίο ο ίδιος έχει αρχίσει και συνεχίζει να δουλεύει.

Μία που ακούστηκε, μία που πάει στην άκρη, το θέμα Μπορντό, για τον Μαρτίνς. Ο ίδιος έχει πει ότι θα ήθελε να δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ίσως σε μία πρόταση από εκεί, ο ίδιος να λειτουργούσε διαφορετικά. Και λογικό, έτσι; Κάθε τι άλλο, όμως, αυτή τη στιγμή μοιάζει ανούσιο, για τον ίδιο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραμένει αυτή τη στιγμή απόλυτα προσηλωμένος, στο πρότζεκτ του με τον Θρύλο. Και το σενάριο για την Μπορντό, μία που ήρθε στην επικαιρότητα και μία που… πήγε στο πλάι.

Διαβάστε επίσης