Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση Πέδρο Μαρτίνς από Άγγλο δημοσιογράφο! (video)

Αποθέωση Πέδρο Μαρτίνς από Άγγλο δημοσιογράφο! (video)
Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 - 13:38

Ο Εγγλέζος δημοσιογράφος Ντάνκαν Κάσλς (Sunday Times • Daily Record • The Transfer Window podcast) παρουσιάζει τον Πέδρο με τρομερό βίντεο-ρεπορτάζ! Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος (με σχεδόν 165.000 ακολούθους στο Twitter), ο οποίος συνεργάζεται όπως βλέπετε πιο πάνω με μεγάλα Μέσα στην Αγγλία, δημοσιεύει το ρεπορτάζ, γύρω από τον τεχνικό του Ολυμπιακού!

Ο Κασλς έχει κάνει ένα οδοιπορικό στη χώρα, μιλώντας με παίκτες του Ολυμπιακού, νυν και πρώην (Βαλμπουενά, Ποντένσε), δημοσιογράφους, αλλά και… οπαδούς! Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση ενός οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος δηλώνει πως θα έβγαζε το καπέλο στον Μαρτίνς!

Τι είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά;«Θα τον έβαζα στους κορυφαίους τρεις προπονητές που είχα στην καριέρα μου αναφορικά με τη σημασία που είχε στην καριέρα μου. Είχα προπονητές που με βοήθησαν πολύ, όπως ο Έρικ Γκέρετς και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, αλλά ο Πέδρο με βοηθά στην εξέλιξή μου και συμβάλει στην καθημερινότητά μου και στον Ολυμπιακό. Η προσαρμογή μου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Είναι αλήθεια πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην καριέρα μου».

Τι είπε ο Ντανιέλ Ποντένσε; «Είναι ο προπονητής που επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλον την καριέρα μου από το πώς εξελίχθηκα, την επιτυχία που είχα και την ελευθερία που μου έδωσε και τη δυνατότητα να καταλάβω τον εαυτό μου καλύτερα. Ήταν ο πρώτος που με κάλεσε όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, μου άνοιξε την πόρτα και μου εμπιστεύτηκε το πρότζεκτ. Πήγα στον Ολυμπιακό κυρίως λόγω εκείνου. Ο τρόπος που προετοιμάζει τα ματς, η προσοχή στην λεπτομέρεια, οι ασκήσεις που ετοιμάζει για τις προπονήσεις δεν είναι ίδιες κάθε εβδομάδα. Η επιτυχία του δεν με εκπλήσσει και δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη να δουλέψει στην Premier League ή τη LaLiga, γιατί είναι απόλυτα μέσα στις δυνατότητές του».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα social media o Ντάνκαν Κασλς.

Διαβάστε επίσης