Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στο «μικροσκόπιο» του Σιμιτζόγλου τα αίσχη Γκαρσία

Στο «μικροσκόπιο» του Σιμιτζόγλου τα αίσχη Γκαρσία
Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 - 13:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, κ. Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικοακουστικό υλικό, με τα αίσχη της συμπεριφοράς Πάμπλο Γκαρσία, μετά το τέλος τελικού Κυπέλλου, αλλά και αργότερα, στους πανηγυρισμούς του ιδίου και της ομάδας, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο κ. Σιμιτζόγλου μελετάει τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ευρέως στα social media, αλλά και σε πάμπολλα ΜΜΕ και τα οποία ο ίδιος ο Γκαρσία είχε στον λογαριασμό του.

Ο κ. Σιμιτζόγλου θα κρίνει για το αν η συμπεριφορά του Γκαρσία στοιχειοθετεί δυσφήμιση του ποδοσφαίρου. Κάτι το οποίο άπαντες αντιλαμβάνονται ότι ισχύει. Ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης γίνονται, σε αυτά τα βίντεο, αποδέκτες τραγικής συμπεριφοράς και φρασεολογίας, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να καθυβρίζει ακατάπαυστα και να κάνει αισχρές χειρονομίες, σαν κοινός χούλιγκαν.

Στο ένα βίντεο ακούγεται μόνο η φωνή και δεν υπάρχει εικόνα του Γκαρσία να λέει αυτά που λέει. Είναι ωστόσο σαφές ότι η φωνή που ακούγεται είναι εκείνη του προπονητή του ΠΑΟΚ. Δεν θα έπρεπε, εδώ και τόσες ημέρες, ο Γκαρσία να έχει ήδη κληθεί, προκειμένου να απολογηθεί, για την προκλητική συμπεριφορά του; Όπως, φυσικά και ο Κρμέντσικ.

Διαβάστε επίσης