Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Καλημέρα» Λουτσέσκου με αλήθεια, για την υπεροχή του Ολυμπιακού

«Καλημέρα» Λουτσέσκου με αλήθεια, για την υπεροχή του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 - 12:39

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Παραδοσιακά, αλλά και φυσικά αυτή την περίοδο. Και οι αντίπαλοί του κάνουν ό,τι μπορούν, για να τον πλησιάσουν λιγάκι. Στόχος τους, φυσικά, είναι το να ρίξουν τον Ολυμπιακό, από την κορυφή. Αυτό παλεύουν, αυτό θέλουν να κάνουν. Αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε άλλο, είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Κάτι που παραδέχτηκε και ο νέος, παλιός προπονητής του ΠΑΟΚ, με το… «καλημέρα» της επιστροφής του, στον «δικέφαλο» του βορρά.

«Είναι δύσκολο αλλά θα παλέψω και όλη αυτή η κατάσταση κατά την άποψή μου, μπορεί να με βοηθήσει να δημιουργήσω μια ειδική κατάσταση αγώνα και κίνητρο σε επίπεδο ομάδας», είπε ο Λουτσέσκου, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Είναι σαφές πως άπαντες, ακόμη και οι πλέον «σκληροπυρηνικοί εξυγιαντές», γνωρίζουν καλά πως ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο. Το ότι δεν το παραδέχονται είναι άλλο θέμα. Το ότι δεν θα το πουν ποτέ, επισήμως, γιατί οι οπαδοί τους δεν το αντέχουν, είναι άλλο θέμα. Η αλήθεια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να βγαίνει μπροστά. Ακόμη και αν οι «εξυγιαντές» και η προπαγάνδα τους δεν την αντέχουν…

Διαβάστε επίσης