Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ήθελε Σιόβα στη Χετάφε ο Μίτσελ

Θα ήθελε Σιόβα στη Χετάφε ο Μίτσελ
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 - 14:41

Η πρόσληψη του Μίτσελ στη Χετάφε φέρνει, σχεδόν… αυτομάτως στην επιφάνεια, θέμα πιθανής μεταγραφής του Δημήτρη Σιόβα, στην ισπανική ομάδα. Ο Μίτσελ έχει πάντα στα υπόψιν του τον Έλληνα σέντερ μπακ, το όνομα του οποίου έχει παίξει τώρα τελευταία, ξανά, για τον Θρύλο.

Ο Σιόβας έχει συμβόλαιο με την Ουέσκα. Αν και όλα δείχνουν ότι ο υποβιβασμός της ομάδας, θα παίξει ρόλο, στην εξέλιξη που θα έχει το θέμα παραμονής ή μεταγραφής του, σε άλλη ομάδα. Όπως είναι λογικό, το όνομα του Σιόβα έχει παίξει δυνατά, τις τελευταίες ημέρες, για τον Θρύλο, αφού ο ποδοσφαιριστής παραμένει πάντα σε «ανοιχτή γραμμή» με Πειραιά.

Ο Μίτσελ έχει, δεδομένα, σε εκτίμηση τον Σιόβα. Ξέρει καλά το ταλέντο του, ξέρει τι μπορεί να προσφέρει και την ποιότητα που μπορεί να δώσει στην άμυνα της ομάδας του και τον έχει πάντα στην άκρη του μυαλού του… Ίσως και όχι μόνο.

Από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει κάτι για Σιόβα και πιθανή επιστροφή του, στο λιμάνι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Όσο όμως τα πράγματα για το μέλλον του διεθνούς σέντερ μπακ είναι ρευστά, τόσο το όνομά του θα «παίζει» για τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης