Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα μας τρελάνουν;! Το ίδιο κράτος που ψήφισε την ντροπολογία νίκησε ο ΠΑΟΚ;!

Θα μας τρελάνουν;! Το ίδιο κράτος που ψήφισε την ντροπολογία νίκησε ο ΠΑΟΚ;!
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 - 16:59

Θα μας τρελάνουν! Δεν εξηγείται διαφορετικά… Θέλουν, απλά, να μας τρελάνουν. Θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε, προκειμένου να μας πουν τα δικά τους! Μιλάμε για προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο. Αυτή τη φορά την ατάκα πέταξε (ξανά), ο Τάκης Μπαλτάκος!

Ο γνωστός νομικός, ο οποίος «παίζει μπάλα» εναλλάξ, με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, γενικά όπου προκύψει… θέμα είναι παρών, θέλησε με μια του ατάκα να μας… τρελάνει σήμερα! Μιλώντας για τις εκλογές της ΕΟΚ και όλα όσα βλέπουμε να εκτυλίσσονται γύρω από τις εκλογές της ομοσπονδίας, ο κ. Μπαλτάκος σχολίασε:

«Καταρχήν στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το κράτος. Θα βάλει την αστυνομία μπροστά και αν η ΕΟΚ θελήσει να κάνει τις εκλογές θα γίνουν συλλήψεις. Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε έναν χρόνο προσπάθειας για να νικήσει… το κράτος. Ο μόνος που δεν ήθελε να γίνουν οι εκλογές, είναι ο Φασούλας και τελικά δεν γίνονται οι εκλογές».

Κρατάμε μία του ατάκα: «Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε έναν χρόνο προσπάθειας για να νικήσει… το κράτος». Το κράτος. Το κράτος, το συνειδητοποιείτε; Το κράτος. Το ίδιο κράτος που ψήφισε την ντροπολογία σε μία νύχτα, για χάρη του ΠΑΟΚ, νίκησε ο… ΠΑΟΚ; Το ίδιο κράτος που όταν ο ΠΑΟΚ κινδύνευε με ΑΜΕΣΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ, λόγω της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας, έσπευσε να ψηφίσει άμεσα την ντροπολογία, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να γλιτώσει τον διαφαινόμενο, τότε, υποβιβασμό; Αυτό το κράτος νίκησε ο ΠΑΟΚ;! Θα μας τρελάνουν τελείως πια;! Είναι δυνατόν;!

Διαβάστε επίσης