Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνοιξε η εκδίκαση της υπόθεσης για το -10 στην ΑΕΚ και τον ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη

Άνοιξε η εκδίκαση της υπόθεσης για το -10 στην ΑΕΚ και τον ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη
Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 - 11:37

Μπροστά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η ΑΕΚ, για την υπόθεση πιθανής εμπλοκής της με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και άλλων Ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Υπόθεση η οποία ήρθε στο προσκήνιο, μετά από καταγγελία, η οποία είχε γίνει εις βάρος της ομάδας, του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου, αλλά και όχι μόνο.

Αναλυτικά, ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης βρέθηκαν σήμερα το πρωί, πέραν της ίδιας της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Άγγελος Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ), Κώστας Ντάσιος (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας) και Νίκος Αποστολίδης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας). Για την υπόθεση υπάρχουν συνολικά 37 μάρτυρες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν αναμένουμε άμεσα απόφαση.

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες των επόμενων εκδικάσεων και το πότε θα εξεταστούν οι μάρτυρες, είτε διαδικτυακά, είτε διά ζώσης, ενώ η ΑΕΚ διατύπωσε ενστάσεις επί της διαδικασίας και η Επιτροπή Δεοντολογίας επιφυλάχθηκε για την επόμενη συνεδρίαση, την Τρίτη 1/6.

Σε ό,τι αφορά τις πιθανές ποινές τώρα, η εισήγηση που είχε γίνει, αφορά σε αφαίρεση 10 βαθμών (από το επόμενο πρωτάθλημα πλέον), αλλά και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Εισήγηση για ανάλογες ποινές υπάρχει και για άλλους φερόμενους ως εμπλεκόμενους, στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης