Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην πρώτη γραμμή το θέμα «εξτρέμ»

Στην πρώτη γραμμή το θέμα «εξτρέμ»
Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 - 10:22

Με την επικείμενη έλευση του Τικίνιο Σοάρες, στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς γεμίζει το «οπλοστάσιό» του στην επίθεση και έχει πλέον στη διάθεσή του, μία «φονική» τριπλέτα σε αυτή, ικανή να φορτώσει με γκολ κάθε αντίπαλη άμυνα. Οι επιθετικοί, όμως, δεν τα κάνουν όλα μόνοι τους, στο γήπεδο. Η ομάδα οφείλει να δουλεύει αρμονικά, από την άμυνα, μέχρι την επίθεση και σε αυτή την κατεύθυνση προσπαθεί να κινηθεί συνολικά ο Ολυμπιακός. Μεγάλο κομμάτι είναι η δημιουργία και τα γκολ που έρχονται από τα άκρα και έτσι, το θέμα «εξτρέμ» παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή, για τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Ενταό της Καραγκιουμρούκ. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ, ο οποίος είναι σε εξαιρετική ηλικία (24) και διαθέτει εκπληκτική ποιότητα, αλλά και πολλά περιθώρια εξέλιξης, φέρεται να είναι ο ένας από τους εκλεκτούς, για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης του Ολυμπιακού. Και η υπόθεσή του, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, προχωράει τάχιστα και με κάθε… επισημότητα.

Τα ονόματα, πέραν του Ενταό, ωστόσο, δίνουν και παίρνουν. Με τον Μπελχαντά να δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στη Μονπελιέ, το όνομα του Γκεζάλ ήρθε πάλι στην επιφάνεια, ενώ πάντα απασχολεί και ο Ενκουντού, για τον οποίο σας είχαμε γράψει και κατά την περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Θρύλος θέλει οπωσδήποτε να ενισχύσει τα άκρα του και το ψάχνει ενεργά. Και με θέρμη.

Διαβάστε επίσης