Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο δικός μας Καντέ (videos)

Ο δικός μας Καντέ (videos)
Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 - 11:23

Μέσος. Αφρικανός. Ταπεινός, στα όρια του ντροπαλού. Χαμογελαστός, όταν δεν… πεισμώνει, για να πάρει τη νίκη. Κάνει τα πάντα στο γήπεδο, μαρκάρει, πασάρει, σκοράρει… Ο Μαντί Καμαρά είναι ο δικός μας Ενγκολό Καντέ και έχοντας και εκείνος αρχίσει από τα χαμηλά, στοχεύει να βρεθεί, επίσης, στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Ολυμπιακός του δίνει τη δυνατότητα να το καταφέρει.

Από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, στο Ρέντη. Στους τίτλους, στο Champions League, στη δόξα. Ο Μαντί Καμαρά παραμένει σεμνός και ταπεινός, παρά τα όσα σημαντικά έχει πετύχει ήδη, μέχρι τώρα, στην καριέρα του. Ο Καμαρά είναι, αναμφίβολα, ο δικός μας Ενγκολό Καντέ. Έχει, άλλωστε… 15 πνευμόνια, όπως είχε πει για τον Καντέ, ο Πολ Πογκμπά. Τρέχει ακατάπαυστα, πάνω-κάτω, σε όλο το γήπεδο. Να βοηθήσει στην άμυνα, να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, να βρει γκολ, να το «σερβίρει» στους συμπαίκτες του.

Ο Καμαρά στοχεύει ψηλά. Και ήδη τραβάει τα βλέμματα, από την Πρέμιερ Λιγκ, όπου ο Καντέ διαπρέπει. Και ως άλλος Καντέ, εκεί επιθυμεί να διαπρέψει. Και ο Ολυμπιακός τον ωθεί διαρκώς προς τα επάνω, όπως και ο ίδιος βοηθά τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Οι αφίξεις φέτος αρχίζουν ΝΩΡΙΣ!

Οι αφίξεις φέτος αρχίζουν ΝΩΡΙΣ!

Ολυμπιακή «ΤΡΕΛΑ» για να γίνει η ομαδάρα του Μαρτίνς, ακόμη καλύτερη! Το «χτίσιμο» άρχισε νωρίς, φέτος; Ή μήπως απλά… δεν σταμάτησε ποτέ…;