Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό, Μπενφίκα, Σάμαρη και… Πέπε

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό, Μπενφίκα, Σάμαρη και… Πέπε
Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 - 10:47

Νέα εμπλοκή στο θέμα Σάμαρη, με τον Ολυμπιακό, την Μπενφίκα, τον Πέπε, κάνουν στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η A’ Bola, ο Σάμαρης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζόρζε Ζεζούς και ο Ολυμπιακός, πάντοτε… καραδοκεί! Το όνομα του Σάμαρη έχει παίξει πολλές φορές, ήδη, για τον Ολυμπιακό, τον τελευταίο καιρό. Ο ποδοσφαιριστής είχε αφήσει το στίγμα του εδώ, παίζοντας ωραία μπάλα και πετυχαίνοντας μία σημαντική μεταγραφή, στην κορυφαία πορτογαλική ομάδα.

Τώρα, τα σενάρια που βγαίνουν από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, τον εμπλέκουν με πιθανή επιστροφή στον Πειραιά, αλλά σε πολύ πρώιμο και θεωρητικό στάδιο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει, ανοιχτά, κίνηση για τον Σάμαρη. Τον έχει, ενδεχομένως, πάντα στα υπόψιν, αφού πρόκειται για έναν ποιοτικότατο ποδοσφαιριστή, έμπειρο, με γνώση του τι εστί Ελλάδα και Ολυμπιακός. Αλλά μέχρι εκεί, προς το παρόν.

Σύμφωνα με την A’ Bola, η Μπενφίκα φέρεται να έχει στα «ραντάρ» της τον Πέπε, του Ολυμπιακού, ο οποίος έπαιξε δανεικός στη Φαμαλικάο. Ενδεχόμενη εμπλοκή των δύο παικτών, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο επιστροφής του Σάμαρη, με ενδεχόμενη μετακίνηση του Πέπε στους «αετούς». Αλλά όλα αυτά είναι σενάρια και τίποτα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης