Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τικίνιο: «Να γιορτάσουμε τίτλους με τους φιλάθλους!» (video)

Τικίνιο: «Να γιορτάσουμε τίτλους με τους φιλάθλους!» (video)
Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 - 14:43

Ο Τικίνιο είναι μόλις δύο μέρες εδώ. Και όμως… έχει προλάβει να γίνει ΓΑΥΡΟΣ! Να νιώσει τι εστία Ολυμπιακός, να εισπράξει την ατμόσφαιρα γύρω από αυτό το τεράστιο κλαμπ και να αντιληφθεί τι σημαίνει να είσαι κομμάτι της οικογένειας! Ο Βραζιλιάνος παικταράς, στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου, δεν έκρυψε την επιθυμία του, η οποία δεν είναι άλλη από το να αγωνιστεί σε γεμάτο Καραϊσκάκη και να πανηγυρίσει τίτλους!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Από πριν έρθω εδώ γνώριζα πως ήταν ένας τεράστιος σύλλογος με σπουδαίους φιλάθλους. Επίσης γνωρίζω πως σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εδώ, πιστεύω πως όλα εδώ είναι υπέροχα.

Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή και να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.

Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσω τίτλους, που είναι το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό.

Μου το είπαν ήδη ότι οι φίλαθλοί μας είναι πολύ φανατικοί. Ελπίζω να μπορέσω να τους δω σύντομα και μαζί τους να γιορτάσουμε τίτλους.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, γιατί πριν τον ερχομό μου εδώ, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρο, πολλοί φίλαθλοι με πλησίασαν στα social media.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να τους δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους μαζί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης