Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τελικά τον Λουτσέσκου τον θέλει κανείς από τους οπαδούς;

Τελικά τον Λουτσέσκου τον θέλει κανείς από τους οπαδούς;
Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 - 15:23

Ο Μελισσανίδης τον ήθελε, είδε τον κόσμο της ΑΕΚ να ξεσηκώνεται εναντίον του και… έκανε πίσω. Ο Ιβάν τον ήθελε, δεν το είπε σε άνθρωπο (εντάξει, το ξέραμε…) και απλά τον… ανακοίνωσε. Οπότε τώρα, που ξεσηκώνονται οι Παοκτζήδες και γιουχάρουν και γίνεται ο κακός χαμός, γιατί τους έδιωξαν τον… υπερπροπονητή των 5 ηπείρων, βωμολόχο Πάμπλο Γκαρσία και πήραν στη θέση του τον Λουτσέσκου, δεν μπορεί να… μαζευτεί.

Και η προπαγάνδα έχει… οργιάσει. Βαράνε καθημερινά οι διάφορες πένες για να πείσουν, κυρίως τους ίδιους τους οπαδούς τους, ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο ιδανικός για τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον μποξέρ, ο οποίος έριξε και το «άκυρό» του και… προχωράει.

Και όμως, ακόμη μετά από μέρες προπαγάνδας και μετά από μέρες συλλογικής προσπάθειας ανώνυμων και επώνυμων αρθρογράφων της προπαγάνδας, να πείσουν ότι ο Λουτσέσκου είναι ο ΜΕΓΑΣ διδάσκαλος που θα αναμορφώσει τον «δικέφαλο» του βορρά, ο κόσμος… δεν γουστάρει! Τόσο απλό. Το βλέπεις παντού. Το βλέπεις σε σχόλια, το βλέπεις σε ποσταρίσματα, το βλέπεις σε συζητήσεις μεταξύ οπαδών… Όσο και να προσπαθεί η προπαγάνδα να πείσει τους Παοκτζήδες, ότι το τι συνέβη μεταξύ Ιβάν και Λουτσέσκου προ διετίας, δεν έχει… καμία σημασία πλέον, πολύ απλά δεν πείθει… Όχι εμάς, τους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ξαναλέμε.

Διαβάστε επίσης