Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εθνική της... ταλαιπωρίας

Εθνική της... ταλαιπωρίας
Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 - 23:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η ΕΠΟ είναι βυθισμένη στον κόσμο της. Δεν κοιτάζει παραπέρα να δει τι γίνεται, δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, δεν ενδιαφέρεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και απόδειξη αποτελούν ότι η Εθνική την Πέμπτη (3/6) θα παίξει φιλικό στις Βρυξέλες με το Βέλγιο και την Κυριακή (6/6) με τη Νορβηγία στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τα συγκεκριμένα φιλικά φαντάζουν άσκοπα. Ακολουθεί το Euro, όπου η Ελλάδα δεν έχει υποχρεώσεις και αυτές είναι για τον προσεχή Σεπτέμβριο με το Κόσοβο και την Σουηδία. Άρα, άλλα πράγματα είχαν προτεραιότητα, όπως η ξεκούραση των διεθνών που προέρχονται από μια δύσκολη χρονιά, για την ακρίβεια από δυο σερί, χωρίς ανάσα, αγωνιστικές περιόδους.

Tα συγκεκριμένα φιλικά μπορούν να χαρακτηριστούν και ως Εθνική... ταλαιπωρία. Τη στιγμή που η Ελλάδα χρειάζεται βαθμούς στην Ευρώπη για να βελτιωθεί η θέση του και οι σύλλογοι να έχουν καλύτερη εκπροσώπηση στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, η ΕΠΟ ξεπέρασε τον εαυτό της και επιβάρυνε το πρόγραμμα των διεθνών, ειδικά του Ολυμπιακού.

Τα φιλικά είναι για συμπεράσματα. Τι να δει ο Φαν'τ Σχιπ που δεν ξέρει; Δεν φτάνει που αλλάζει διεθνείς σαν τα... πουκάμισα; Λες και τα φιλικά γίνονται για να κάνει δηλώσεις ο Ολλανδός ότι όλα είναι ωραία και καλά, αν και στο τελευταίο ματς η Εθνική αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Γεωργία, στον προκριματικό όμιλο για το μουντιάλ 2022.

Το ωραίο... ταξιδάκι!

Σα να μην έφτανε αυτό δεν έλειψε και το... ΕΠΟ tours. Ωραίο ταξιδάκι, σε Βέλγιο και Ισπανία, κάνουν κάποιοι παράγοντες, τη στιγμή που επιβαρύνεται το πρόγραμμα των διεθνών! Ας δώσουν τη λίστα να γελάσουμε. Τίποτα δεν άλλαξε ούτε με πρόεδρο της ΕΠΟ τον Ζαγοράκη που με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι επισκέφθηκε την αποστολή στο ξενοδοχείο των Βρυξελών, όπου βρίσκεται ως Ευρωβουλευτής.

Τι να περιμένει κανείς από αυτή την ΕΠΟ! Ας μην ξεχνάμε ότι τον Φεβρουάριο έβαλε αγώνες Κυπέλλου, όταν οι «ερυθρόλευκοι», η μοναδική ομάδα που εκπροσωπούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, έπαιζε με την Αϊντχόφεν και την Άρσεναλ για το Europa League.

Διαβάστε επίσης