ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έτσι πηγαίνει μπροστά το ποδόσφαιρο

Έτσι πηγαίνει μπροστά το ποδόσφαιρο
Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021 - 09:43

Ο Ολυμπιακός καθιστά σαφές, με το «καλημέρα», ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το πρότζεκτ «Β’ ομάδες». Ότι το βλέπει ζεστά και με ενδιαφέρον, για να μπορέσει ο ίδιος να εξελίξει και την πρώτη ομάδα του, έχοντας στη Β’ Ομάδα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δοκιμάζονται σε επαγγελματικό επίπεδο και ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα, προκειμένου να ετοιμαστούν για τη μεγάλη κατηγορία. Ένα πρότζεκτ, το οποίο μπορεί να δώσει συνολικά νέα πνοή, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στις ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν με Β’ Ομάδες, σε αυτό.

Ένα πρότζεκτ, όμως, το οποίο δεν μπορεί να πάει… όπως να ‘ναι. Δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη του και να το οργανώσουν άνθρωποι που δεν το κατέχουν. Ο Ολυμπιακός, με τη σημερινή του ανακοίνωση, καθιστά σαφές ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα νοσηρό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, να κυριεύσει και το πρότζεκτ «Β’ Ομάδες» και να το… φέρει στα μέτρα του. Ο Ολυμπιακός καθιστά σαφές, με τη σημερινή του ανακοίνωση, ότι δεν μπαίνει στο πρωτάθλημα της Super League 2 για να είναι… υποχείριο κανενός. Ποτέ του ο Ολυμπιακός δεν υπήρξε υποχείριο κανενός και δεν εξυπηρέτησε κανενός τα συμφέροντα… Σαφές αυτό και τελειώνει, με την ανακοίνωση του Θρύλου.

Αλλά ο Ολυμπιακός δεν εξέδωσε ανακοίνωση μόνο για να… δείξει τα δόντια του και να πάρει ξεκάθαρη θέση, απέναντι σε οποιοδήποτε νοσηρό περιβάλλον πάει να δημιουργηθεί, στην «πλάτη» του πρότζεκτ «Β’ Ομάδες». Ο Ολυμπιακός έρχεται με πρόταση, ριζική και σημαντική. Να δείξει ότι ΕΤΣΙ πηγαίνει το ποδόσφαιρο μπροστά. Με προτάσεις, με τομές και με το να δίνεις. Όχι μόνο με το να παίρνεις.

Ο Ολυμπιακός προτείνει τα έσοδα να πηγαίνουν ΟΛΑ στις ομάδες της Super League 2, με την αύξηση που θα έχουν, σε τηλεοπτικά, χορηγίες, στοίχημα. Η συμμετοχή των μεγάλων της Super League 1 με Β’ Ομάδες, ανεβάζει το επίπεδο και αναμένεται να φέρει αύξηση, σε όλα τα παραπάνω. Και όλα τα έσοδα, λέει ο Ολυμπιακός, να είναι για τις ομάδες της Super League 2.

Με ανιδιοτέλεια και με σεβασμό στις άλλες ομάδες, στην κατηγορία, την οποία ο Ολυμπιακός Β’ θα κοσμεί με την παρουσία του, αλλά και στο άθλημα συνολικά, μπαίνει ο Θρύλος, στο νέο αυτό πρότζεκτ. Και μπαίνει δυνατά, όχι για να είναι κομπάρσος, αλλά για να βοηθήσει να πάρει το ποδόσφαιρο ώθηση. Ένα πετυχημένο πρότζεκτ με Β’ Ομάδες, μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση και στην πρώτη κατηγορία. Και στον Θρύλο το ξέρουν καλά. Και προς τα εκεί θέλουν να ωθήσουν όλες τις αποφάσεις που θα ληφθούν, όσο η διαδικασία θα προχωρά. Προς τη βελτίωση του προϊόντος.

Διαβάστε επίσης