Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καυτό» παρασκήνιο με το μεγάλο χαμό για την ΚΕΔ

«Καυτό» παρασκήνιο με το μεγάλο χαμό για την ΚΕΔ
Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021 - 00:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το ένα ανοιχτό μέτωπο είναι οι πίνακες των διαιτητών και επιβεβαιώνεται ότι ο Κλάτενμπεργκ θα τους βγάλει πριν από τις 15 Ιουνίου. Ενώ, λένε ότι δήθεν, θα τους βγάλει μόνος του γίνεται χαμός για τους Ελληνες συνεργάτες του στην ΚΕΔ. Αρα, πως γίνεται να βγάλει μόνος του τους πίνακες; Τι τους θέλει τους Ελληνες της ΚΕΔ; Για... γλάστρες;

Από τον Οκτώβριο εμφανίζονταν σίγουροι οι Καλογερόπουλος (Αθηνών), Μάνταλος (Καβάλας), Στυλιαράς (Αιτ/νιας), Θάνος (Γρεβενών) για τη νέα ΚΕΔ. Έφταναν στη... βρύση αλλά νερό δεν έπιναν, επειδή κάθε μήνα ανανεώνονταν οι συμβάσεις των Τριτσώνη, Καλύβα, Ιωσηφόγλου, Κόκοτου που όλο έφευγαν, όμως θα μείνουν και τον Ιούνιο. Αρχικά, έλεγαν ότι περίμεναν τις εκλογές της ΕΠΟ, για να αποφασίσει η νυν διοίκηση και όταν έγιναν τους κράτησαν μέχρι το καλοκαίρι για να μην διαταραχθεί η ισορροπία των πρωταθλημάτων! Ποια ισορροπία που δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο;

Πλέον, γίνεται μεγάλος χαμός για την ΚΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανοίξει μεγάλο μέτωπο στη διαιτησία για να μη φύγουν οι Τριτσώνης, Καλύβας και να γυρίσει ο Κουκουλάκης που τον... έφυγαν τον Φεβρουάριο.

Τώρα, πως γίνεται η ΚΕΔ να αποτελεί «καυτό» μέτωπο, ενώ αποφασίζει μόνο ο Κλάτενμπεργκ, τα συμπεράσματα δικά σας. Πως γίνεται να χρειάζεται τόσος κόσμος για να ασχολείται μόνο με τη Γ' Εθνική και τα πρωταθλήματα νέων, πάλι κάποιος θα μπορεί να το δικαιολογήσει, με βάση όσα λένε. Εννοείται ότι βγαίνουν πολλά συμπεράσματα!

Εδώ, κυκλοφόρησε και σενάριο ότι ο Κλάτενμπεργκ θα διώξει τον Πορτογάλο Καπελα από την ΚΕΔ για να μείνει μόνο με το συμπατριώτη του και φίλο του, τον Τζέικ Κόλινς που θα αναβαθμιστεί σε υπεύθυνο VAR (για να φύγει ο Καπέλα και να μπουν περισσότεροι Έλληνες στην ΚΕΔ). Όλα αυτά, ενώ ο Κλάτενμπεργκ διαβεβαίωνε ότι δεν θα συνεργάζεται με Έλληνες παράγοντες της διαιτησίας που τυπικά δεν συνεργάζεται!

Διαβάστε επίσης