Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πες, πες, στο τέλος θα το πιστέψουν

Πες, πες, στο τέλος θα το πιστέψουν
Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021 - 11:40

Μάλλιασε η γλώσσα της προπαγάνδας να λέει αυτό που δεν λέει καν ο ίδιος ο Λουτσέσκου. Από την ημέρα που επισημοποιήθηκε ότι προτίμησε να γυρίσει εκεί που δεν ήθελε να μείνει (ΠΑΟΚ), από το να πάει εκεί που δεν τον ήθελαν (ΑΕΚ), η προπαγάνδα έχει βαρέσει… κόκκινα, κάνοντας μία υπερ-προσπάθεια, να μας πείσει ότι ο Λουτσέσκου ήρθε για… πρωτάθλημα. Έτσι είναι όταν είσαι διψασμένος. Όταν έχει ξεραθεί ο λαιμός σου, από τίτλους. Για να μην πούμε την πιο βαριά λέξη, η οποία βέβαια είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το κωμικό της υπόθεσης είναι ότι ούτε ο ίδιος ο Λουτσέσκου δεν λέει ότι ήρθε για πρωτάθλημα. ΟΚ, δεν θα βγει να πει «ήρθα να το χάσω από τον Ολυμπιακό». Αυτό θα ήταν αντι-εμπορικό. Αλλά δεν το λέει κιόλας, ότι ήρθε να πάρει πρωτάθλημα. Να πάρει πρωτάθλημα πως; Με τι ομάδα; Πως να πλησιάσει τον Ολυμπιακό; Τα ξέρει όλα αυτά ο Λουτσέσκου και κρατά μικρό καλάθι, προς το παρόν. Γιατί γενικά… ταιριάζει ως χαρακτήρας με τον ΠΑΟΚ. «Δένει» καλά.

Η προπαγάνδα, από την άλλη, στην προσπάθεια να πείσει τους δύσπιστους Παοκτζήδες που δεν γούσταραν να δουν επιστροφή Λουτσέσκου και το βλέπουν σαν πισωγύρισμα, έχει… τιλτάρει! «Πρωτάθλημα» εδώ, «πρωτάθλημα» εκεί… Στον ύπνο τους το βλέπουν. Και εκεί θα παραμείνει, όσο ο Ολυμπιακός δουλεύει μεθοδικά, όπως κάνει μέχρι τώρα. Αλλά πες, πες, στο τέλος μπορεί να το πιστέψει και κανένας. Σε αυτό ποντάρουν…

Διαβάστε επίσης