Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τόσα, δεν παίρνουν ούτε τον... μισό Σεμέδο! (video)

Με τόσα, δεν παίρνουν ούτε τον... μισό Σεμέδο! (video)
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 - 01:08

Θέλει τον Ρούμπεν Σεμέδο η Πόρτο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία. Λογικό φαίνεται, ειδικά με τις δύο πολύ καλές σεζόν που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει επιστρέψει για τα καλά και δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του τα μπλεξίματα του παρελθόντος. Και δείχνει την πολύ μεγάλη αξία του. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πάρει δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και αποτελεί ένα από τα μεγάλα «όπλα».

Είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχει περάσει από το Λιμάνι τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Είναι λογικό, λοιπόν, να απασχολεί ομάδες της Ευρώπης.

Και πέρσι ακούστηκε το όνομά του, για τη Μπενφίκα, και μάλιστα έντονα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα τον θέλει η Πόρτο, αλλά αν ισχύουν τα ποσά που ακούγονται στην Πορτογαλία, αφήστε το καλύτερα.

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Καταλαβαίνεις ότι δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και μόνο το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν αποκτήσει από τη Βιγιαρεάλ με ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. ευρώ.

Αν, λοιπόν, ισχύουν τα ποσά που γράφουν οι Πορτογάλοι, δηλαδή τα 8-10 εκατ. ευρώ, δεν έχει καμία τύχη η Πόρτο αν χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού.

Με τόσα, δεν παίρνουν ούτε τον... μισό Σεμέδο!

Διαβάστε επίσης