Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ότι έχει στόπερ, δεν σημαίνει ότι δεν «ψάχνεται»

Το ότι έχει στόπερ, δεν σημαίνει ότι δεν «ψάχνεται»
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 - 10:58

Έχει σέντερ μπακ ο Ολυμπιακός. Αρκετά αυτή τη στιγμή. Σωκράτη, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Αβραάμ, Μάρκοβιτς. Θα έλεγε κανείς ότι δεν έχει τον παραμικρό λόγο να ασχοληθεί, στην παρούσα φάση, με κεντρικό αμυντικό, το σκάουτινγκ του Θρύλου… Και όμως. Η ανάγκη μπορεί να παρουσιαστεί, από τη μια μέρα στην άλλη. Πως; Απλό. Ο Σεμέδο απασχολεί την Πόρτο, στην Ιταλία γράφουν για Σισέ. Φυσικά και ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για στόπερ.

Έτσι λειτουργεί ο Ολυμπιακός, εδώ και 2-3 χρόνια, οπότε έκανε επανεκκίνηση στον συνολικό σχεδιασμό του. Ο Μαρτίνς είναι εκείνος που κρατά όλη την ομάδα σε εγρήγορση, αγωνιστικά, αλλά και μεταγραφικά. Είναι λογικό ο Θρύλος να θέλει να είναι πάντα έτοιμος. Ακόμη και αν ο Μαρτίνς έχει Σωκράτη-Μπα, για βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αν οι Σεμέδο-Σισέ αποχωρήσουν, είναι δεδομένο ότι χρειάζεται οπωσδήποτε και άλλον κεντρικό αμυντικό κλάσης, για να έχει μία τριάδα-φωτιά πίσω. Και να «παίζει μπάλα» με εναλλαγές.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για στόπερ. Όχι για να πάρει… ΤΩΡΑ. Αλλά για να είναι έτοιμος, αν προκύψει ανάγκη, να κινηθεί άμεσα. Δόξα τω Θεώ, το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού είναι ενεργό ΟΛΟ τον χρόνο και έχει διαρκώς γεμάτα μπλοκάκια. Γεμάτα με ονόματα.

Διαβάστε επίσης