Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ δεν δίνει 2 εκ. ευρώ στον Μπουφόν γιατί είναι 43…

Ο ΠΑΟΚ δεν δίνει 2 εκ. ευρώ στον Μπουφόν γιατί είναι 43…
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 - 11:39

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Μπουφόν, όπως ακούστηκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. ΟΚ… Σεβαστό. Ένα όνομα μπορεί να φτάσει σε μια ομάδα με… χίλιους τρόπους. Και το να πάει κάποιος να πει σε κάποιον μέσα στην ομάδα «φαντάζεσαι να κοιτάγατε τον τάδε;» μπορεί να… αναχθεί σε πρόταση. Δεν το αμφισβητούμε. Δεν μας απασχολεί. Άλλο είναι το ανέκδοτο που διαβάζουμε, εδώ και λίγες ώρες. Και έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ δεν συζήτησε καν τις απαιτήσεις (σύμφωνα με όσα λένε στη Θεσσαλονίκη πάντα) του Μπουφόν, γιατί είναι… μεγάλος.

Για να το κάνουμε λιανά: Ο Μπουφόν φέρεται να ζήτησε 2 εκ. ευρώ συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ. Και ενώ υπάρχουν και οι λογικοί που λένε, απλώς, ότι αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν (τόσο τείνει να… κοστίζει όλος ο ΠΑΟΚ, όπως το πάει ο Ιβάν), υπάρχουν και άλλοι, πιο… τολμηροί. Οι οποίοι λένε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι ένας από τους λόγους που ο Ιβάν δεν δίνει αυτά τα λεφτά στον Μπουφόν, είναι γιατί ο Ιταλός είναι… 43 ετών. Αλλά και γιατί ο ΠΑΟΚ «δεν χρειάζεται τερματοφύλακα».

Ωραίο ανέκδοτο. Γιατί αν ο Μπουφόν ήταν 33, ας πούμε, ο Ιβάν θα του έδινε 3 εκ. ευρώ συμβόλαιο. Ή αν ο ΠΑΟΚ «χρειαζόταν τερματοφύλακα» και δεν ήταν «καλυμμένος» με τον Ζίβκοβιτς που δεν παίζει και τον Πασχαλάκη που του πετούσαν μπουκάλια, ο Ιβάν θα έδινε 2 εκ. ευρώ στον Μπουφόν, για το συμβόλαιό του.

Έχουν και άλλα ανέκδοτα να μας πουν εκεί στην προπαγάνδα του ΠΑΟΚ; Γιατί τα συζητάμε στο κυριακάτικο τραπέζι και κλαίμε από τα γέλια…

Διαβάστε επίσης