Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Καντουρί: Ο Μίσιτς και ο Μαουρίτσιο του 2021;

Ελ Καντουρί: Ο Μίσιτς και ο Μαουρίτσιο του 2021;
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 - 15:51

«Καντουρί με 1+ εκ. ευρώ δεν υπάρχει», έχουμε ακούσει πολλάκις, στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, το τελευταίο διάστημα. Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, πάει να… χτυπήσει τον Ολυμπιακό (ΧΑΧΑ) ρίχνοντας τα συμβόλαια των παικτών του. Ρίχνοντας το μπάτζετ και φέρνοντας πίσω τον Λουτσέσκου, ως… μάγο. Το είπε και ο Κρέσπο.

«Ο Λουτσέσκου δεν είναι μάγος, πρέπει όλοι να βοηθήσουν, οι παίκτες, το κλαμπ». Μήνυμα σαφές, προς τη διοίκηση, της οποίας ο Ιβάν άλλες φορές είναι ηγέτης και άλλες… σύμβουλος. Αναλόγως του πως βολεύει. Όταν μιλάμε για ευθύνες, είναι το δεύτερο. Όταν μιλάμε για τα «μπράβο», το πρώτο. Αυτό έχει διδάξει η ιστορία.

Η υπόθεση του Καντουρί θυμίζει εκείνη του Μίσιτς. Ο παίκτης όλο ανανέωνε την παραμονή του στην Τούμπα, όλο πλήρωνε ο ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει εδώ και όλο και… πιο μακριά εκείνος βρισκόταν, από τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι που τελικά… χαιρέτισε. Τα ίδια και με τον Μαουρίτσιο. Μέχρι που εκείνος φόρεσε τα πράσινα.

Αν ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι με το να κάνει σίριαλ την παραμονή των παικτών του, είναι σε θέση να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό, δικαίωμά του. Δεν θα μας πείσει όμως και εμάς, ότι αυτό μπορεί να γίνει. Ο Ολυμπιακός έχει ανανεώσει την ομάδα του, με αυξημένες αποδοχές και με προνόμια που κανείς δεν μπορεί να δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και συνεχίζει να την ενισχύει… ΕΤΣΙ χτίζεις ομάδες, όχι με λόγια και με κινήσεις στον… αέρα.

Διαβάστε επίσης