Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμπληρώνεται το «παζλ» των φιλικών

Συμπληρώνεται το «παζλ» των φιλικών
Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021 - 10:21

Ο Ολυμπιακός θα περάσει ένα μικρό χρονικά, αλλά πολύ σημαντικό διάστημα, της φετινής του προετοιμασίας, μακριά από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Αυστρία, όπου από τις 25 Ιουνίου, μέχρι τις 4 Ιουλίου, θα δώσει ορισμένα φιλικά ματς, με στόχο το να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, στα προκριματικά του Champions League. Και με την προσθήκη αναμετρήσεων, στο καλεντάρι, το παζλ σιγά-σιγά συμπληρώνεται και οριστικοποιείται.

Συγκεκριμένα, στις 2 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα παίξει φιλικό με τη ρωσική Ούφα. Στις 3 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη ρουμάνικη Κραϊόβα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο. Νωρίτερα, στις 26 Ιουνίου θα παίξει με την αυστριακή Βολφσμπέργκερ, ενώ μία μέρα μετά, στις 27 του μήνα, θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ. Άλλο ένα κανονισμένο φιλικό είναι αυτό απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, το οποίο ο Ολυμπιακός θα δώσει στις 29 Ιουνίου.

Σε εκκρεμότητα υπάρχει η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού, με πληροφορίες από τη Βουλγαρία να αναφέρουν ότι αντίπαλος θα είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και πιθανότερη ημερομηνία η 30ή Ιουνίου. Κάτι που σημαίνει πως από τις 25 Ιουνίου, μέχρι τις 4 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός θα δώσει στην Αυστρία 6 φιλικά ματς.

Διαβάστε επίσης