ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ναι, αλλά με τη Γεωργία είχε βάλει Μαυρία δεξί μπακ

Ναι, αλλά με τη Γεωργία είχε βάλει Μαυρία δεξί μπακ
Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021 - 12:33

Ένας παίκτης του Ολυμπιακού είναι που, άθελά του, εξέθεσε τον ίδιο τον προπονητή του, στην Εθνική. Ο Θανάσης Ανδρούτσος, ένας κατά συνθήκη δεξιός μπακ, ένας ποδοσφαιριστής που δεν παίζει στην κανονική του θέση, έρχεται με τις εμφανίσεις του, σε μία θέση που δεν παίζει κανονικά, αλλά την οποία ξέρει, έρχεται να δείξει στον ίδιο τον Φαν’τ Σιπ τα λάθη του. Άθελά του, βέβαια, αφού ο Ανδρούτσος δεν έχει… έννοια το πως να εκθέσει τον Φαν’τ Σιπ. Συμβαίνει αυτό, χωρίς ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού να το θέλει.

Τι θα μπορούσε να πει ο Φαν’τ Σιπ, μετά τα όσα έκανε ο Ανδρούτσος, κόντρα στη Νορβηγία, όταν στη Γεωργία είχε βγάλει στο 40ό λεπτό αναγκαστικά τον Μπακάκη (…) ως τραυματία, για να βάλει τον… Μαυρία. Τον Μαυρία που και δεξί μπακ δεν είναι (ούτε ο Ανδρούτσος, ΟΚ…) και δεν είχε παίξει παρά μόνο μία φορά σε τέσσερις μήνες, στην Κύπρο!

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Φαν’τ Σιπ με το θέμα του Ανδρούτσου. Όπως εκτέθηκε και με το θέμα του Μασούρα, τον οποίο θυμόμαστε να κρατάει στον πάγκο μέχρι το 70’, στο ματς με τη Γεωργία, παρότι κόντρα στην Ισπανία, ήταν εκείνος που είχε κερδίσει το πέναλτι που έκανε γκολ η Ελλάδα, για να πάρει την ισοπαλία.

Εντάξει. Και τι έγινε; Πρώτη φορά είναι που εκτίθεται ο Φαν’τ Σιπ για τις επιλογές του;

Διαβάστε επίσης