Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σενάρια για Καμαρά δεν αρκούν

Τα σενάρια για Καμαρά δεν αρκούν
Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021 - 13:50

Είναι λογικό ο Καμαρά να τραβάει τα βλέμματα και γνωστό τοις πάσι ότι αυτό συμβαίνει. Αλλά δίχως πρόταση… Δίχως πρόταση δεν μπορεί να γίνει κάτι. Είναι απλό το θέμα. Ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός έχει μετατρέψει αρκετούς ποδοσφαιριστές του σε υπεραξίες, παίζοντας σπουδαία ματς, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίρνοντας μεγάλες νίκες και προκρίσεις, δίνοντας σε ποδοσφαιριστές του τη δυνατότητα να βγάλουν στο χορτάρι την ποιότητα και το ταλέντο τους και να τη δείξουν στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ακούει, διαβάζει, βλέπει πολλά να «παίζουν» γύρω από το όνομα του Μαντί Καμαρά. Ένας ακόμη παίκτης, που η ποδοσφαιρική Ευρώπη «τσεκάρει» και έχει στα υπόψιν. Ο άσος του Θρύλου, από τη Γουινέα, είναι στο στόχαστρο ομάδων και από την Πρέμιερ Λιγκ, ακόμη. Αλλά μόνο σαν… ιδέα, μέχρι στιγμής.

Τι εννοούμε; Εννοούμε, απλώς, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει στα χέρια του καμία επίσημη πρόταση, για τον νεαρό χαφ. Και όσο αυτό συμβαίνει και εξακολουθεί να υφίσταται, ο Ολυμπιακός, απλά, δεν ασχολείται. Δεν έχει κάτι να ασχοληθεί, που λέμε. Αν δεν γίνει πρόταση, να πέσει στο τραπέζι, να συζητηθεί, να γίνουν διαπραγματεύσεις, να, να… τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο Θρύλος; Τίποτα.

Επομένως, το να συζητάμε για το ότι «έρχεται πρόταση» για τον Καμαρά είναι λογικό, αφού όντως μπορεί να έρθει. Μέχρι να έρθει όμως, δεν μπορεί να υπάρξει κάτι ουσιώδες.

Διαβάστε επίσης