Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον Μασούρα «μιλάνε» η δουλειά του και ο Μαρτίνς! (video)

Για τον Μασούρα «μιλάνε» η δουλειά του και ο Μαρτίνς! (video)
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 - 01:23

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει ακούσει αρκετά και που πολλές φορές ενδεχομένως να είναι και το εύκολο «θύμα» στην κριτική του κόσμου. Όμως, η δουλειά του, η συμπεριφορά του, οι αριθμοί του και η προσφορά του στον Ολυμπιακό δείχνουν την πραγματικότητα: Ότι ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας παίκτης-εργαλείο και πολύ χρήσιμος στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Λένε ότι πολλές φορές οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια. Εδώ, στην περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ, τη λένε και την παραλένε. Το έχουμε ξαναγράψει: Για να τον βάζει τόσο πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς, κάτι θα ξέρει. Και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει από όποιους μπορούν να «γκρινιάζουν» κάθε φορά που ο Μασούρας μπορεί να χάσει μία ευκαιρία ή μπορεί να μη δώσει δίπλα του τη μπάλα.

Με τη φετινή σεζόν, ο Γιώργος Μασούρας έφτασε τις 118 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, σε όλες τις διοργανώσεις! 118, ρε φίλε, σε 2,5 χρόνια!!

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19, έκανε 16 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ.

Το 2019-20 κατέγραψε 53 συμμετοχές με 11 γκολ και 6 ασίστ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες, το 2020-21 δηλαδή, ήταν ακόμη καλύτερος: 49 συμμετοχές, 15 γκολ, 6 ασιστ.

Ένας πολύ χρήσιμος παίκτης, ένας παίκτης που κάνει φοβερή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και που δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα τα παραπάνω.

Για τον Μασούρα, λοιπόν, «μιλάνε» η δουλειά του και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Και αυτά αρκούν. Και με το παραπάνω...

Διαβάστε επίσης