Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ονιεκούρου: Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» για να πάρει το πάνω χέρι! (videos)

Ονιεκούρου: Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» για να πάρει το πάνω χέρι! (videos)
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 - 10:18

Χένρι Ονιεκούρου: Η υπόθεση, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, είναι δύσκολη και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κάνει υπέρβαση για να φέρει τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός γουστάρει πολύ τον Νιγηριανό εξτρέμ, ο οποίος και σε εξαιρετική ηλικία είναι και τρομερά προσόντα έχει. Ο Μαρτίνς θέλει ακριβώς τέτοιο στιλ εξτρέμ. Σας το γράψαμε και χθες. Τύπου Ενκουντού, Ονιεκούρου. Μπουκαδόρο, γρήγορο, δυνατό. Να έχει το τελείωμα των φάσεων. Να ξέρει τι να κάνει με την μπάλα, μέσα στην περιοχή. Και έτσι, με την υπόθεση του Ενκουντού να είναι, αυτή τη στιγμή, εξωπραγματική, ο Θρύλος επικεντρώνεται στην περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου.

Αλλά και εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά. Τον Νιγηριανό θέλει να κρατήσει και η Γαλατά, η οποία όμως δεν θέλει να πληρώσει τα 4,3 εκ. ευρώ που απαιτούνται, για να «κλείσει» τη μεταγραφή. Θέλει να παζαρέψει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ανέβει μέχρι ένα σημείο και φυσικά ο «πλειστηριασμός» θα παίξει ρόλο. Τον Ονιεκούρου, όπως σας έχουμε τονίσει, θέλει και η Φενέρ. Γενικά έχει πέραση στην Τουρκία ο 24χρονος, αλλά δεν είναι και πολλές οι ομάδες εκεί, που έχουν πλέον τόσο μεγάλη άνεση. Γενικά το χρήμα έχει πέσει αρκετά, στη γειτονική χώρα.

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του μάχη, για να καταφέρει να πάρει το πάνω χέρι, στην υπόθεση και να καταφέρει να κάνει δικό του τον παίκτη. Να προσπεράσει Φενέρ και Γαλατά και να κάνει στη Μονακό μία πρόταση που απλά δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Αλλά δεν το κάνει «βιαστικά» και «σκοτωμένα». Περιμένει. Μελετάει. Βλέπεις τις προθέσεις των Τούρκων και ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ. Θέλει να το κάνει σωστά. Και έτσι πρέπει.

Θυμηθείτε τον Ονιεκούρου να «κεντάει»:

** Η φωτό είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Διαβάστε επίσης