Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπρούμα ή Ονιεκούρου; (video)

Μπρούμα ή Ονιεκούρου; (video)
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 - 11:37

Πολλοί αναρωτιούνται το εξής: Αν ο Ολυμπιακός δίνει ένα ποσό για τον Ονιεκούρου, προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα, γιατί δεν δίνει τα ίδια λεφτά, για να κρατήσει τον Μπρούμα; Έδειξε καλά στοιχεία, ασχέτως των όποιων αδυναμιών στο παιχνίδι του. Ξέρει την ομάδα, έπαιξε ήδη έναν χρόνο εδώ και πρόσφερε. «Παίζει» δηλαδή και το ερώτημα «Μπρούμα ή Ονιεκούρου», στις τάξεις των οπαδών και σε ποδοσφαιρικές συζητήσεις. Υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι ο Μπρούμα δεν αρκεί. Υπάρχουν άλλοι που λένε ότι κάνει και με το παραπάνω και με μια σωστή προετοιμασία, με την ομάδα, θα το έβγαζε εύκολα αυτό, στο γήπεδο.

Εσείς τι λέτε; Δεν χρειάζεται να απαντήσετε άμεσα. Δείτε το βίντεο και κρίνετε. Ο Θρύλος πάντως την έχει δώσει την απάντηση και με τα χρήματα που ζητούσε η PSV, κίνηση για τον Μπρούμα δεν έκανε. Αντιθέτως, ρίχνει το βάρος στον Ονιεκούρου, όπως σας είπαμε.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός... άδειασε τη Λίγκα

Ο Ολυμπιακός... άδειασε τη Λίγκα

Ξεκαθάρισε ότι δεν συναινεί σε προχειρότητες για τα τηλεοπτικά και απαιτεί σοβαρές προτάσεις. Η ομολογία του Μπέου, ότι 5 ομάδες κάνουν… αντάρτικο και… ψάχνονται μόνες τους!