Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σα για Γουλβς, σύμφωνα με τους Ιταλούς (photo/videos)

Σα για Γουλβς, σύμφωνα με τους Ιταλούς (photo/videos)
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 - 10:37

Καραμπόλα Γουλβς, Ρόμα, Ρουί Πατρίσιο, Ολυμπιακού και Σα, βλέπουν στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, ένα νέο σενάριο έρχεται να μπει στην καθημερινότητά μας, αλλά για μια… παλιά ιστορία. Το ενδιαφέρον της Γουλβς, για τον Ζοζέ Σα, είναι δεδομένο. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας άρεσε στους «λύκους» πριν καν γίνουν τα παιχνίδια του Europa League, σε Καραϊσκάκη και Μολινό. Η επιρροή του Ζόρζε Μέντες στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είναι δεδομένη, όπως δεδομένη είναι και η αξία του Σα.

Και ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο βλέπει πιθανή «τράμπα» Ρουί Πατρίσιο-Ζοζέ Σα. Πως; Με το να προχωρήσει η μεταγραφή του Πατρίσιο στη Ρόμα του Μουρίνιο. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει δυνατότητα η Γουλβς να κινηθεί για τον Σα. Ο οποίος έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μπροστά του, αλλά και μία ρήτρα που κατά άλλους είναι 13 εκ. ευρώ και κατά άλλους 15 εκ. ευρώ. Έτσι, η Γουλβς θα πρέπει, αν δεν έχε σκοπό να πληρώσει αυτά τα χρήματα, να κάνει μία καλή πρόταση, που θα μπορέσει να πείσει τον Ολυμπιακό, κοντά σε αυτά τα ποσά.

Η υπόθεση είναι «ντόμινο» και δεν έχει μέχρι στιγμής οντότητα. Θα πρέπει «να γίνει το ένα», για «να γίνει το άλλο». Οπότε εν αναμονή της υπόθεσης Ρουί Πατρίσιο-Ρόμα και το τι μπορεί να έρθει, από εκεί και πέρα.

Αυτό είναι το tweet του Ρομάνο:

Διαβάστε επίσης