Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός... άδειασε τη Λίγκα

Ο Ολυμπιακός... άδειασε τη Λίγκα
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 - 15:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καταπέλτης ήταν ο Ολυμπιακός στο ΔΣ της Super League, το οποίο έγινε με τηλεδιάσκεψη, για το θέμα της τηλεοπτικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ακούγοντας την ανάλυση του προέδρου της διοργανώτριας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, για τις εξελίξεις που δεν είναι εξελίξεις, οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης και Κώστας Καραπαπάς ξεκαθάρισαν πως ο Ολυμπιακός δεν συναινεί, αν δεν δει μια σοβαρή πρόταση.

Είναι άλλο να ακούγεται ότι η διοργανώτρια θα φτιάξει Super League TV και άλλο να αναλυθεί το πώς θα γίνει, οι προοπτικές κτλ, δηλαδή το σχέδιο. Επίσης, η Λίγκα έχει βάλει όριο ότι θα ζητήσει 60 εκατ. ευρώ για να πάνε «πακέτο» όλες οι ομάδες σε ένα κανάλι, τη στιγμή που η NOVA έχει διαρρεύσει ότι θα ζητήσει μείωση. Δηλαδή, η διοργανώτρια δείχνει να αερολογεί και να... ονειροβατεί. Και το κυριότερο; Δεν έχει σχέδιο.

Παράλληλα, δεν φαίνεται και σύμπλευση από όλες της ομάδες. Μετά από σχετική ερώτηση του μεγαλομετόχου του Αήρ, Θόδωρου Καρυπίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπέος παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πέντε ομάδες «αλλά δεν έχω εξουσιοδότηση να σας πω ποιες είμαστε» που συζητάνε μόνες τους. Βέβαια, πήγε να τα... μπαλώσει ότι δεν πάνε κόντρα στην Κεντρική Διαχείριση, αλλά ποιος πείστηκε, όταν κάποιοι συζητάνε μόνοι τους ενώ ο Μπουτσικάρης ψάχνει τηλεοπτική «στέγη» για όλους;

Διαβάστε επίσης