Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόταση Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου

Πρόταση Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 - 16:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Να αλλάξει τα σχέδια της ΕΠΟ και της Λίγκας για το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22) επιχειρεί ο Ολυμπιακός. Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη (8/7) της Super League παρουσιάστηκε ένα προσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο το πρωτάθλημα να τελειώνει στις 15 Μαΐου 2022 και ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στις 21/05/22, δηλαδή μια εβδομάδα αργότερα.

Όμως, ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε από τους Καραπαπά, Αγραφιώτη, απέδειξε ότι βλέπει μπροστά, καθώς πρότεινε να μην είναι ο τελικός Κυπέλλου το τελευταίο ματς της χρονιάς. Ο λόγος προφανής. Να κερδίσουν οι παίκτες του πρωταθλητή, όπως και αν είναι αυτός, μια επιπλέον εβδομάδα διακοπών. Ειδικά την επόμενη σεζόν που είναι σίγουρο ότι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Champions League θα ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο.

Οι Καραπαπάς, Αγραφιώτης έφεραν ως παράδειγμα την Αγγλία που πρώτα έγινε ο τελικός και μετά οι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έτσι έθεσαν ζήτημα να γίνεται αυτό και στην Ελλάδα, δηλαδή ο τελικός να γίνεται πριν το τέλος των πλέι οφ. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαφωνεί, όμως η Λίγκα οφείλει να προστατεύει το προϊόν τους που είναι το πρωτάθλημα. Το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη τηλεδιάσκεψη, αφού οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ μιλήσουν πρώτα με τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός... άδειασε τη Λίγκα

Ο Ολυμπιακός... άδειασε τη Λίγκα

Ξεκαθάρισε ότι δεν συναινεί σε προχειρότητες για τα τηλεοπτικά και απαιτεί σοβαρές προτάσεις. Η ομολογία του Μπέου, ότι 5 ομάδες κάνουν… αντάρτικο και… ψάχνονται μόνες τους!