Ντουντούκα
Κλείνει και έρχεται ο Κουντέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όποιος πουληθεί, θα αντικατασταθεί με ισάξιο ή καλύτερο

Όποιος πουληθεί, θα αντικατασταθεί με ισάξιο ή καλύτερο
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 06:09

Ο Ολυμπιακός έχει ένα «καυτό» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι της Ευρώπης. Οι ποδοσφαιριστές του φαίνονται, μέσα από την επιτυχημένη συμμετοχή της ομάδας, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και προκαλούν, αναπόφευκτα, το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Από την Ευρώπη, αλλά και όχι μόνο. Σεμέδο, Σα, Σισέ, Καμαρά. Όσο τα ονόματα του Θρύλου «παίζουν» δυνατά, η ανάγκη για μεταγραφική «επαγρύπνηση» στο λιμάνι μεγαλώνει.

Ο Θρύλος, όμως, δεν περιμένει να πουληθούν παίκτες του, για να αρχίσει να αναζητεί εκείνους, οι οποίοι θα τους αντικαταστήσουν. Όχι, κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ήδη πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Σέντερ μπακ, μέσους, τερματοφύλακες. Ήδη κυκλοφορούν διάφορα ονόματα. Ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και το επιτελείο που τον πλαισιώνει, είναι διαρκώς σε εγρήγορση, εξετάζουν προτάσεις, λύσεις, πιθανές μεταγραφές. Κάνουν ήδη επαφές.

Έτσι ο Ολυμπιακός καταφέρνει να μείνει πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Δεν περιμένει να του εμφανιστούν τα προβλήματα, για να τα λύσει. Προχωρά στη μελέτη του πως αυτά θα λυθούν, πριν προκύψουν. Έχει έτοιμες λύσεις, να «κυνηγήσει», ώστε να καλύψει κενά που τυχόν θα δημιουργηθούν.

Για να το πούμε απλά. Όποιος πουληθεί, θα αντικατασταθεί με ισάξιο ή καλύτερο. Και αυτό είναι το μόνο σίγουρο, με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και του Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης