Ντουντούκα
Πρώτα Ευρώπη, μετά... τον πελάτη.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όποιον θέλει η ΑΕΚ τον βλέπει να «την κάνει»

Όποιον θέλει η ΑΕΚ τον βλέπει να «την κάνει»
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 13:59

«Η ΑΕΚ όποιον θέλει τον κρατάει». Και άλλα ανέκδοτα καλοκαιρινής... υφής, με την ομάδα του «επενδυτή» να μην καταφέρνει να κρατήσει… ούτε κουνούπι. Που λέει ο λόγος, δηλαδή. Γιατί τις τελευταίες μια-δυο μέρες έχει βγει στην επιφάνεια η προσπάθεια του Κρίστισιτς να… «την κάνει».

Αλλά βέβαια, σε διάφορα προπαγανδιστικά σάιτ που γράφουν «αυτό που πρέπει», διαβάζουμε για τη δυσφορία της ΑΕΚ, για τον χειρισμό του Κρίστισιτς. Για την ανάγκη ο ποδοσφαιριστής να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα… Αφού φυσικά διαβάζουμε και για το πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όσο φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αν δεν υπήρχαν ακόμη ορισμένοι… κανόνες, γενικώς και αορίστως, μπορεί να και να διαβάζαμε για το πόσα χρήματα οφείλει να καταβάλει ο Κρίστισιτς στην ΑΕΚ. Είτε για να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα του «επενδυτή», είτε για να φύγει από αυτή. Υπάρχει κανείς που διαφωνεί ότι… προς τα εκεί θα πήγαινε το θέμα, αν γινόταν; Κανείς μάλλον και λογικά ούτε και ο ίδιος ο «επενδυτής» που κάποτε είπε «πρέπει να πληρώνετε για να παίζετε εδώ».

Τελικά όντως. Όποιον θέλει η ΑΕΚ τον κρατάει. Το απέδειξε η ιστορία βρε παιδί μου. Τα γεγονότα. Ξεκάθαρα πράγματα. Να δούμε τώρα πως θα κρατήσει και τον Κρίστισιτς. Και βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης