Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το νέο σενάριο, για την επιστροφή Μανωλά!

Αυτό είναι το νέο σενάριο, για την επιστροφή Μανωλά!
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 11:41

Βρήκε το tuttosport τον τρόπο, ώστε ο Κώστας Μανωλάς να επιστρέψει στο λιμάνι! Αλλά είναι... ανέφικτος, μάλλον. Όπως λένε και οι ίδιοι... Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν, στη συγκεκριμένη υπόθεση, που να έχει προχωρήσει, αλλά φαίνεται πως οι Ιταλοί είναι αρκετά δημιουργικοί, στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν την υπόθεση «ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Καμαρά». Ναι, αυτό είναι το βασικό τους θέμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tuttosport, λοιπόν, ο Ολυμπιακός και η Νάπολι φέρονται να είναι σε συζητήσεις για το πως ο νεαρός μέσος από τη Γουινέα θα φορέσει την ιστορική γαλάζια φανέλα των Ναπολιτάνων. Και ένας τρόπος για να συμβεί αυτό, σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα των Ιταλών, θα μπορούσε να είναι με 15 εκ. ευρώ. Ή ακόμη και με τον Κώστα Μανωλά, ως έμψυχο αντάλλαγμα…

Δεν στέκει και πολύ το σενάριο, βέβαια, αφού οι απαιτήσεις της Νάπολι, αλλά και του Μανωλά, είναι τρομερά υψηλές… Το αναφέρουμε ωστόσο, ως ένα ακόμη σενάριο που «έπαιξε» φέτος το καλοκαίρι και εμπλέκει μεταγραφικά παίκτη του Ολυμπιακού, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και ένα μεγάλο, ιστορικό όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Μαρινάκης θέλει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Καμαρά. Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ελπίζει σε συμφωνία 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμα και γι' αυτό το ποσό ο Μαρινάκης θα έλεγε αμέσως "ναι".

Η υπόθεση ότι ο Κώστας Μανώλας θα μπορούσε επίσης να είναι μέρος της συμφωνίας υπάρχει, αλλά είναι δύσκολη. Ο Μανωλάς λέγεται ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει για να παίξει στη χώρα του, αλλά η αξιολόγηση της Νάπολι (25 εκατομμύρια ευρώ ) και ο μισθός του (4 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν έως το 2024), καθιστούν αδύνατη την ανταλλαγή», αναφέρει χαρακτηριστικά το tuttosport.

Διαβάστε επίσης