Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Γαλατά δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα για Ονιεκούρου

Η Γαλατά δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα για Ονιεκούρου
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 15:26

Ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να κινηθεί ακόμη πιο αποφασιστικά ο Ολυμπιακός, εφόσον το επιθυμεί, για να κάνει δικό του τον Χένρι Ονιεκούρου. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σήμερα από την Τουρκία, η Γαλατά δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς, των 4,3 εκ. ευρώ, για τον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα η παραμονή του εκεί να μοιάζει απίθανη.

Η προθεσμία έληξε και η Γαλατά δεν κατέθεσε τη ρήτρα στη Μονακό, με την οποία ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ήδη μιλήσει. Ο Νιγηριανός αρέσει, άλλωστε, στον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει δείξει την προτίμησή του, σε αυτόν, όπως και στον Ενκουντού. Και ο Ονιεκούρου, βεβαίως, είναι στο στιλ των εξτρέμ που θέλει στην ομάδα που έχει στο μυαλό του, για του χρόνου, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μπορεί, πλέον, να κινηθεί για αυτόν!

Δεν είναι δεδομένο ότι ο Θρύλος θα καταφέρει να πάριε τον παίκτη. Η περίπτωση είναι δύσκολη, γιατί δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Στο κόλπο είναι και η Φενέρ, η οποία έχει έδρα στην Πόλη, την οποία ο Ονιεκούρου γνωρίζει και στην οποία αισθάνεται άνετα. Ο Ολυμπιακός, όμως, του προσφέρει μία καλή προοπτική και ο ίδιος το γνωρίζει καλά. Όλα θα φανούν τις προσεχείς ημέρες.

** Η φωτό είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Διαβάστε επίσης