Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανηγυρίζει η προπαγάνδα που ο χυδαίος αθωώθηκε και εξηγεί γιατί

Πανηγυρίζει η προπαγάνδα που ο χυδαίος αθωώθηκε και εξηγεί γιατί
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 15:43

Πανηγυρίζουν στην προπαγάνδα, για την αθώωση της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ, στον πρώην προπονητή του αγαπημένου παιδιού της «εξυγίανσης». Πανηγυρίζουν οι προπαγανδιστές, γιατί ο χυδαίος Πάμπλο Γκαρσία, υβριστής κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, σε ζωντανή μετάδοση, μέσα από τα social media, αθωώθηκε. Και μας εξηγούν περιχαρείς και το γιατί κιόλας.

Μας λένε ότι ο πρώτος είναι ότι κρίθηκε εκπρόθεσμη η δίωξη που του ασκήθηκε επειδή από το βίντεο που προσκομίστηκε δεν προκύπτει η ημερομηνία τέλεσης του αδικήματος. Μπροστά σε όλα όσα ακούστηκαν σε ζωντανή μετάδοση, λοιπόν και αναπαρήχθησαν από δεκάδες άλλα social media, στο ίντερνετ, να λέει ο υβριστής, για τον Θρύλο και τον Πρόεδρό του, σημασία είχε το αν η δίωξη ήταν… εκπρόθεσμη. ΟΚ, δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω… Στην κρίση του κοινού.

Ο δεύτερος λόγος, μας λέει η πορτοκαλί προπαγάνδα, που υποστηρίζει την ομάδα Ιβάν Σαββίδη, όταν δεν υποστηρίζει την ομάδα της καρδιάς του πρώην Πρασινοφρουρού, είναι ότι ακόμα και αν οι υβριστικές αναφορές είναι πρόσφορες για να προκαλέσουν αίσθημα αποστροφής στους φιλάθλους προς το ποδόσφαιρο, δεν αρκούν για στοιχειοθετήσουν το αδίκημα της δυσμενούς κρίσης όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 20 Α του Πειθαρχικού Κώδικα.

«Εξυγίανση» παντού και ο ορισμός του «κάνω ό,τι θέλω», από αυτούς που «κόπτονται» για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και την ευημερία του. Η ΕΠΟ της «εξυγίανσης» μπορεί να έβγαλε λάδι τον υβριστή, αλλά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο… Τον Πάμπλο Γκαρσία «δίκασε» ήδη, στη συνείδησή του, το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Γουστάρει δεν γουστάρει τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη κάποιος, ξέρει ότι ο Πάμπολο Γκαρσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας χυδαίος υβριστής, η συμπεριφορά του οποίου αμαυρώνει το ποδόσφαιρό μας. Και το τι μας «λέει» η «εξυγιαντική» ΕΠΟ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο φίλαθλος κόσμος τα ακούει βερεσέ…

Διαβάστε επίσης