Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πως να γίνει του Μανωλά;

Και πως να γίνει του Μανωλά;
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 15:58

Φούντωσαν 2 μέρες τώρα τα σενάρια από την Ιταλία, για τη Νάπολι, τον Καμαρά, μία πιθανή «τράμπα» με τον Μανωλά και… πάει λέγοντας. Σας γράψαμε από χθες κιόλας, από αυτήν εδώ την «ερυθρόλευκη» γωνιά, ότι τέτοιο θέμα, πολύ απλά ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ. Και ο λόγος είναι απλός. Και δεν έχει να κάνει με το αν ο Κώστας θέλει (ή θα ήθελε, δυνητικά) να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι δεδομένο και η λογική λέει ότι κάποια στιγμή θα γίνει πράξη. Το θέλουν και οι δύο πλευρές. Αλλά… μάλλον δεν είναι τώρα η ώρα. Και σας το καταστήσαμε σαφές αυτό, από χθες.

Ο Μανωλάς κόστισε ΠΟΛΛΑ χρήματα, για να πάει στη Νάπολι. Και υπολογίζεται. Ακόμη και αν έπαιζε να τεθεί θέμα συζήτησης για τον ερχομό του πίσω στο λιμάνι, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε αυτή τη στιγμή, ούτε με αυτές τις συνθήκες. Τα ποσά για να εμπλεκόταν ο Μανωλάς σε μεταγραφικό σενάριο με τον Καμαρά και τη Νάπολι και τον Ολυμπιακό, είναι δυσανάλογα και… δεν βγαίνουν. Η Νάπολι έδωσε 36.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Μανωλά, ενώ εκείνος αμείβεται με 4.000.000 ευρώ ετησίως. Ποσά που δεν «παίζουν» σε πιθανή μεταγραφική εμπλοκή, Ολυμπιακού-Καμαρά-Νάπολι.

Το πράγμα είναι απλό. Θέμα Μανωλά, τώρα, δεν υφίσταται. Και καλό είναι να σταματήσει να κυκλοφορεί και δίχως λόγο, αφού δεν ήταν εξ αρχής τίποτα περισσότερο, από σενάρια στην Ιταλία…

Διαβάστε επίσης