Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τις 300.000, στα 15 εκατομμύρια! Ο Ολυμπιακός «εκτόξευσε» και τον Καμαρά! (video)

Από τις 300.000, στα 15 εκατομμύρια! Ο Ολυμπιακός «εκτόξευσε» και τον Καμαρά! (video)
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 - 01:17

Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού είναι ο Μαντί Καμαρά τη δεδομένη χρονική στιγμή και αξία του αποτιμάται, σύμφωνα πάντοτε με το transfermarkt, στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Εννοείται πως αυτό δεν «λέει» τα πάντα, αλλά είναι ένα καλό σημάδι για να ξέρουμε πού μπορεί να κινηθεί το ποσό από μία ενδεχόμενη μεταγραφή. Προσέξτε: ο Ολυμπιακός δεν επιδιώκει την παραχώρησή του, αλλά είναι άλλη μία χρονιά που το όνομα του Καμαρά «παίζει» για ευρωπαϊκές ομάδες. Τώρα είναι η Νάπολι. Όποια και να τον θέλει, πάντως, θα πρέπει να δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Σίγουρα πάνω από το προαναφερθέν ποσό.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Μαντί Καμαρά το καλοκαίρι του 2018, τότε που η χρηματιστηριακή του αξία ανερχόταν στις 300-400.000 ευρώ!! Μιλάμε για τρομερή αλλαγή. Αυτό, όμως, που εντυπωσιάζει, πέρα από τα νούμερα, είναι η αγωνιστική βελτίωσή του. Έτσι κι αλλιώς, το δεύτερο φέρνει «αναγκαστικά» και το πρώτο. Ξεκάθαρα.

Ο μέσος από τη Γουινέα έχει βελτιώσει τρομακτικά το παιχνίδι του, κάνοντας άλλη μία πολύ καλή και «γεμάτη» χρονιά. Η λέξη «πολυεργαλείο» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή του, μιας και όπου και αν τον βάζει ο Πέδρο Μαρτίνς, αποδίδει τα μέγιστα.

Έχει απίστευτα τρεξίματα, καλύπτει πολλά χιλιόμετρα, τον βλέπεις παντού και έχει βελτιώσει πολλά πράγματα, όπως την πάσα του, τα τελειώματά του, αλλά και το γεγονός πως σταμάτησε να σουτάρει κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα.

Όλα αυτά είναι προϊόν δουλειάς. Και το γεγονός ότι ο Καμαρά έχει εκτοξεύσει την καριέρα του και την αξία του όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Και δεν είναι.

Είναι απλά άλλο ένα παράδειγμα ότι στον Ολυμπιακό γίνεται εξαιρετική δουλειά. Άλλο ένα παράδειγμα ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εργαλεία και τα φόντα για να «εκτοξεύσει» την καριέρα των παικτών. Και ο Καμαρά είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα. Και για όλους αυτούς τους λόγους ο Θρύλος δικαιούται να συζητήσει οποιαδήποτε πιθανότητα παραχώρησής του, μόνο με τους δικούς του όρους. Και κάτι μας «λέει» πως αν αύριο «έσκαγε» πρόταση, για παράδειγμα, ύψους 15 εκατ. ευρώ, η απάντηση θα ήταν αρνητική...

Διαβάστε επίσης