Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκαν τον Τικίνιο να προπονείται

Βρήκαν τον Τικίνιο να προπονείται
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 - 11:39

Ημέρα επιστροφής στις προπονήσεις, η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Αλλά και ημέρα… γνωριμιών. Κάθε ποδοσφαιριστής του Πέδρο Μαρτίνς που περνούσε, από το πρωί, την πόρτα του Ρέντη, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, με τον Τικίνιο Σοάρες! Και αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς, οι οποίοι άρχισαν από σήμερα να επιστρέφουν στο Ρέντη, βρήκαν εκεί τον Τικίνιο Σοάρες να… δουλεύει ήδη.

Ο Βραζιλιάνος είναι εδώ και μέρες στο Ρέντη και δουλεύει, στον δικό του ρυθμό, ώστε να είναι πιο μπροστά από την υπόλοιπη ομάδα, σε πρόοδο φυσικής κατάστασης. Στόχος του είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος, από το διάστημα, κατά το οποίο είχε μείνει ανενεργός, λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού στην Κίνα. Κάτι που δεν προβληματίζει ούτε τον ίδιο, ούτε τον Πέδρο Μαρτίνς, φυσικά, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει τόση ποιότητα, την οποία εύκολα θα βγάλει στο γήπεδο, δουλεύοντας όπως πρέπει, από τώρα, στην προετοιμασία.

Ο Τικίνιο είναι ήδη μπροστά από την υπόλοιπη ομάδα και έτσι θέλει να συνεχίσει και το αμέσως προσεχές διάστημα. Να παραμείνει μπροστά, σε δουλειά, από την ομάδα, στην οποία θέλει να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Στόχος του φυσικά είναι να εμφανιστεί απολύτως έτοιμος, όταν η ομάδα αναχωρήσει, για την Αυστρία.

Διαβάστε επίσης