Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είσαι, δεν το συζητάς καν

Ο Ολυμπιακός είσαι, δεν το συζητάς καν
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 - 19:08

Όπως έγραφε και από το πρωί ο Σπύρος Γρομητσάρης, την κλήρωση την κάνεις εσύ εύκολη! Η δική σου απόδοση είναι που μετράει. Η δική σου απόδοση είναι που κρίνει το αποτέλεσμα. Και αυτό συμβαίνει όταν είσαι ο Ολυμπιακός. Όταν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Champions League, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία, στη διοργάνωση, διαρκείς συμμετοχές και παρουσία δίπλα στους κορυφαίους. Και παίζεις με, κατά τεκμήριο υποδεέστερους αντιπάλους.

Για να το πούμε απλά και να μην το κουράζουμε:

Ο Ολυμπιακός είσαι, δεν το συζητάς καν. Μπαίνεις, παίζεις με όποια από τις δύο αντιπάλους περάσει, στον 2ο προκριματικό και περιμένει να μάθεις τον επόμενο αντίπαλό σου. Είτε αυτή είναι η Ντιναμό Τιφλίδας, από τη Γεωργία, είτε αυτή είναι η Νέφτσι Μπακού, μπαίνεις, παίζεις δύο αγώνες, τους νικάς και συνεχίζεις.

Για να μην παρεξηγηθούμε, καμία ομάδα δεν έχει κάνει… συμβόλαιο με την επιτυχία. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για καλοκαιρινά προκριματικά, που η γενικότερη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, των ομάδων που ακόμα χτίζονται, είναι… κάπως.

Αλλά είσαι ο Ολυμπιακός. Το επίπεδο και η εμπειρία σου απλούστατα δεν συγκρίνεται με εκείνο της Ντιναμό και της Νέφτσι. Μπαίνει στο γήπεδο, παίζεις την μπάλα σου, καθαρίζεις την πρόκριση και προχωράς.

Απλό.

Διαβάστε επίσης