Ντουντούκα
Πρόκριση στη Βουλγαρία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνο σενάρια για Σεμέδο, μέχρι στιγμής

Μόνο σενάρια για Σεμέδο, μέχρι στιγμής
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 - 10:59

«Ανάβουν» στην Αγγλία τα μεταγραφικά σενάρια, για τον Ολυμπιακό και ποδοσφαιριστές του. Με το θέμα του Ζοζέ Σα να πηγαίνει προς ολοκλήρωση και τον παίκτη να μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, στο να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ, έρχονται τώρα νέες αναφορές, από το Νησί, να εμπλέξουν και άλλο ποδοσφαιριστή του Θρύλου, με ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο και -ξανά- της Γουλβς. Η οποία φέρεται, μαζί με τον Ζοζέ Σα, να θέλει να πάρει «πακέτο» (σε χωριστά deals προφανώς) και τον Ρούμπεν Σεμέδο! Διάφορα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος σέντερ μπακ του Θρύλου είναι στο στόχαστρο των «λύκων», με τον Ζόρζε Μέντες, τον γνωστό μεγαλομάνατζερ, να κάνει «παιχνίδι» και με αυτή την υπόθεση. Ο Μέντες εμπλέκεται, ως γνωστόν, ενεργά με τη Γουλβς και έχει μεγάλη επιρροή στα πράγματα εκεί. Εσχάτως, φέρεται να βρίσκεται κοντά και στον Σεμέδο, ώστε να διευκολύνει τη μετάβαση σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, από το ελληνικό και εκεί δείχνουν να πατούν τα σενάρια που έχουν βγει στην επιφάνεια.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι και στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με «σενάρια». Εφόσον υπάρξει πρόταση, θα συζητηθεί και αναλόγως θα κινηθούν οι Πειραιώτες. Όπως πράττουν πάντα, σε όλες τις περιπτώσεις. Χωρίς φωτιά καπνός δεν υπάρχει και μένει να φανεί εάν όντως η Γουλβς θα εμπλακεί ενεργά και με το θέμα Σεμέδο.

Διαβάστε επίσης