Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Είναι υψηλού επιπέδου και τον ξέρει (videos)

Είναι υψηλού επιπέδου και τον ξέρει (videos)
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 - 12:21

Στα ματς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια, ο Φαμπιάνο είχε ξεχωρίσει. Αλλά δεν αρκεί αυτό, για να κάνει τον Ολυμπιακό να τον προσεγγίσει και να προσπαθήσει να τον πάρει. Το σκάουτινγκ του Θρύλου δεν λειτουργεί τόσο επιφανειακά και… απερίσκεπτα. Κρίνοντας από δύο (ή και τα 4 αν θέλετε, βάζοντας τα ματς της Ομόνοιας με τον ΠΑΟΚ) για το αν ένας παίκτης του κάνει ή δεν του κάνει.

Ο Φαμπιάνο και υψηλού επιπέδου είναι και ο Ολυμπιακός τον ξέρει καλά. Πολύ καλά. Τον έχει παρακολουθήσει πολλές φορές, τον έχει παρακολουθήσει στενά και τον έχει υπό εξέταση καιρό. Οι Πειραιώτες δεν περίμεναν να ανοίξει θέμα Σα για να αναζητήσουν τον πιθανό διάδοχο του. Ασχολούνται καιρό με την υπόθεση.

Και σε αντίθεση με άλλους, όταν αποφασίζουν να κινηθούν για έναν παίκτη, το κάνουν. Δεν περιμένουν, δεν κωλυσιεργούν, δεν «παίζουν». Προχωρούν. Η υπόθεση Φαμπιάνο μοιάζει να είναι προχωρημένη και ο Ολυμπιακός να καλύψει το κενό του Σα, πριν καν αυτό δημιουργηθεί.

Θυμηθείτε:

Διαβάστε επίσης

Κοντά σε Κουντέ ο Ολυμπιακός! (videos)

Κοντά σε Κουντέ ο Ολυμπιακός! (videos)

Σημερινές πληροφορίες που κυκλοφορούν, αναφέρουν ότι ο Θρύλος είναι κοντά στο να πάρει τον εξαιρετικό 25χρονο διεθνή Καμερουνέζο της Μάιντς!