Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπροστά

Μπροστά
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 - 14:22

Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει. Δεν περιμένει να έρθει η (κάθε) Νάπολι, να του πάρει τον (κάθε) Καμαρά, για να ψάξει τον παίκτη που θα τονώσει τη μεσαία γραμμή του. Φροντίζει να τον έχει από πριν. Ώστε αν η στιγμή που η (κάθε) Νάπολι έρθει να πάρει τον (κάθε) Καμαρά φτάσει, να είναι έτοιμος. Και να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Να μην ψάχνει ΤΟΤΕ τον παίκτη που θα τονώσει τη μεσαία γραμμή του. Αλλά να τον έχει ήδη.

Και για να τελειώνουμε, επειδή χάνεται λιγάκι και η (προ)οπτική και η ουσία. Δεν σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός πουλήσει έναν παίκτη 20 εκ. ευρώ, θα πάει να πάρει έναν με… 20 εκ. ευρώ. Ή με 18 εκ. ευρώ. Ή με 15 εκ. ευρώ. Στην Ελλάδα των -πρακτικά- 0 εσόδων, ο Ολυμπιακός οφείλει να παραμένει αυτάρκης και να μην περιμένει, μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει, ο Μαρινάκης να βάζει. Ο Μαρινάκης ο ίδιος το έχει πετύχει αυτό. Ώστε η ομάδα που διοικεί να βελτιώνεται διαρκώς από τα ίδια της τα έσοδα. Είτε αυτά είναι Τσου Λου, είτε αυτά είναι μεταγραφές παικτών της. Και ο Μαρινάκης να είναι -πάντα- εκεί για το «κάτι παραπάνω». Για την -κάθε- υπέρβαση. Απλό. Και πετυχημένο, όπως βλέπουμε εδώ και χρόνια.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός δεν πήρε τον Καμαρά… 20 εκ. ευρώ. Για να τον πουλήσει 30 εκ. ευρώ. Τον πήρε πολύ, πολύ πιο λίγο. Τον ανακάλυψε. Για να φτάσει στο σημείο, τώρα, να τον πουλήσει 15 εκ. ευρώ ή 20 εκ. ευρώ ή όσα τέλος πάντων καταφέρει να πάρει, από μία ενδεχόμενη μεταγραφή… Γι’ αυτό εξάλλου έχει ήδη πάρει Αλγκασίμ Μπα και παίρνει Αγκιμπού Καμαρά…

Έτσι κάνει ο Θρύλος και για αυτό παραμένει σταθερά μπροστά. Από όλους. Και όλα.

Διαβάστε επίσης