Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιερ Κουντέ: Αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα!

Πιερ Κουντέ: Αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα!
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 - 11:20

Συνεχίζει δυνατά ο Θρύλος! Μετά την απόκτηση του Τικίνιο, με την οποία ανεβάζει επίπεδο τη γραμμή κρούσης, ο Μαρτίνς παίρνει στα χέρια του και έναν ακόμη εξαιρετικό χαφ, με τρομερή ποιότητα, σε φανταστική ηλικία (26 ετών), ικανό να αλλάξει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Θρύλου.

Και όλα δείχνουν ότι το θέμα είναι προχωρημένο, σε βαθμό που περιμένουμε πλέον την… άφιξη του Κουντέ στην Ελλάδα! Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, η Διοίκηση του Θρύλου τα βρήκε με τη Μάιντς με ένα ποσό που λέγεται πως είναι γύρω στα 2 εκ. ευρώ και… πάμε για ανακοινώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα. Ίσως και μέχρι την Τρίτη! Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει και με αυτή την υπόθεση άμεσα και να στραφεί στις επόμενες μεταγραφικές του αναζητήσεις. Που έχουν να κάνουν με εξτρέμ και ακραίο αριστερό αμυντικό. Αλλά προς το παρόν, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο αποκλειστικά στο πως θα τελειώσει οριστικά, με ανακοινώσεις, η υπόθεση Κουντέ.

Ο Ολυμπιακός βγάζει από τα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό ξανά, για να πάρει έναν σημαντικό παίκτη. Ο Κουντέ είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου και ο Θρύλος, ο οποίος διακρίνεται (ειδικά τα τελευταία χρόνια) για τις μεταγραφικές του κινήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, βρήκε τον τρόπο να «χαλιναγωγήσει» τις απαιτήσεις τις Μάιντς, να τις φέρει πιο κοντά στα δικά του στάνταρ και να κάνει δικό του έναν παίκτη ποιότητας!

Διαβάστε επίσης

Που να κλείσει η ψαλίδα ρε φίλε!

Που να κλείσει η ψαλίδα ρε φίλε!

Με κινήσεις τύπου «Κουντέ» ο Ολυμπιακός θα γίνει ολοένα και πιο απρόσιτος, από τον «ανταγωνισμό» εκείνων που διοικούν μέσω Skype…