Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη παγίδα στήνει η Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη παγίδα στήνει η Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 - 13:01

Το διαβάσαμε και αυτό. Ο ΠΑΟΚ, λέει, θα δώσει όσα χρήματα κρίνει εκείνος, στην Κάλιαρι, για να πάρει τον Ντεϊόλα. Εκείνος, λέει, τον κοστολογεί «τόσο». Δεν έχει σημασία πόσο. Λίγο, προφανώς. Δεν είναι ο Ιβάν για να ξοδεύεται. Έχει μάθει από τον «επενδυτή» και «σύμμαχο». Ο οποίος βέβαια, στη θέση του Ιβάν θα έβαζε τον Ντεϊόλα να πληρώσει, για να παίξει στην ομάδα του. Το προσπερνάμε.

Φανταστείτε το εξής: Να έρθει μια ομάδα από το εξωτερικό και να πει στον Ολυμπιακό: «Εγώ κοστολογώ τόσο τον Καμαρά». Δεν θα γελάσουν στον Ολυμπιακό; Δεν θα τους πουν να επιστρέψουν εκεί από όπου ήρθαν; Εντάξει δεν ξέρουμε, μπορεί η Κάλιαρι να είναι απελπισμένη και να τον δώσει τον παίκτη, όσο τον… κοστολογεί ο ΠΑΟΚ.

Αλλά πραγματικά τώρα. Έχετε ακούσει εσείς ποτέ καμιά ομάδα να «υποδεικνύει» σε άλλη ομάδα, το ποσό με το οποίο κοστολογείται ο παίκτης; Στον ΠΑΟΚ μοιάζουν να κινούνται σε ένα παράλληλο, δικό τους σύμπαν. Και δεν θέλουν, λέει η προπαγάνδα, να πέσουν στην… παγίδα της Κάλιαρι. Ποια είναι παγίδα; Ζητάει χρήματα. Όσα κρίνει εκείνη ότι κοστίζει ο παίκτης της… Δεν γίνονται αυτά! Δεν θα το ανεχτεί ο ΠΑΟΚ του Ιβάν, αγαπητοί, να του λέει η κάθε ομάδα πόσο κοστίζει ο κάθε παίκτης της! Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ορίζει τις τιμές, ακόμη και για τους παίκτες των άλλων ομάδων.

Μιλάμε για κανονικό παράλληλο σύμπαν… Αντί να πουν «προσφέρουμε τόσα» λένε «τόσο κοστολογούμε τον παίκτη σας». Αφήστε που δεν κατανοούν ότι έτσι των μειώνουν κιόλας στα μάτια των φιλάθλων τους. Καλά δεν τους ένοιαξε και ποτέ τι λέει ο κόσμος τους, αλλά λέμε…

Διαβάστε επίσης

Που να κλείσει η ψαλίδα ρε φίλε!

Που να κλείσει η ψαλίδα ρε φίλε!

Με κινήσεις τύπου «Κουντέ» ο Ολυμπιακός θα γίνει ολοένα και πιο απρόσιτος, από τον «ανταγωνισμό» εκείνων που διοικούν μέσω Skype…