Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεσαία γραμμή-«δυναμίτης» με Κουντέ! (videos)

Μεσαία γραμμή-«δυναμίτης» με Κουντέ! (videos)
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 - 14:24

Απροσπέλαστος, αλλά και πολύ πιο δημιουργικός γίνεται ο Ολυμπιακός, με τη μεσαία γραμμή, την οποία θα συνθέτει, από τη στιγμή που θα ανακοινώσει τον Πιερ Κουντέ! Ο Καμερουνέζος χαφ έρχεται στο λιμάνι να ενισχύσει μία ήδη… πυραυλοκίνητη μεσαία γραμμή, η οποία είναι βγαλμένη όχι από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα από κάποιο μεγαλύτερο…

Γιαν Εμβιλά: Κυρίαρχος στα χαφ, αρχοντικό «6άρι» με τρομερή προσήλωση στο τακτικό πλάνο, ο οποίος ανά διαστήματα καρφώνει και τις γκολάρες του! Δεν έβαλε και λίγες φέτος, ήταν τρομερά παραγωγικός και σε αυτό το κομμάτι!

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο… mind gamer! Τρομερά ανεβασμένος, άλλο επίπεδο σε σχέση με τον παλαιότερο εαυτό του. Ένας κεντρικός χαφ κλάσης, που βλέπει γήπεδο και μοιράζει ωραία το παιχνίδι. Έχει επίσης επαφή με τα δίχτυα, ενώ το γκολ επί του Άρη (το γνωστό…) ανέδειξε την τρομερά ανεβασμένη ποδοσφαιρική ευφυΐα του!

Μαντί Καμαρά: Ο άνθρωπος των… εκατομμυρίων! Ανέπτυξε μέσα σε 3 χρόνια του εκπληκτικό ταλέντο του και αναδείχθηκε στο box to box μέσο, ο οποίος μπορεί να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από την άμυνα, μέχρι την επίθεση. Τάκλιν, πάσα, γκολ, ασίστ. Έχει όλο το πακέτο. Δύσκολο να μείνει για καιρό ακόμα, αλλά προς το παρόν, είναι ΕΔΩ!

Πέπε: Έρχεται φουριόζος, από μία εξαιρετική παρουσία στη Φαμαλικάο, στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλει τη δεύτερη ευκαιρία του και δείχνει έτοιμος να την αρπάξει από τα μαλλιά. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, αλλά πρέπει να τη βγάλει και εδώ, στην Ελλάδα. Την ξέρουμε, αλλά θέλουμε να τη δούμε σε δράση! Δεν προορίζεται για βασικός, αλλά αν μείνει θα είναι μία τρομερή λύση.

Τιάγκο Σίλβα: Ρολίστας πολυτελείας, ο Πορτογάλος έδειξε ότι μπορεί σε ορισμένα ματς να μπει και να δώσει πράγματα. Ποιοτικός χαφ, αρτιστικός, κουβαλάει και μοιράζει ωραία την μπάλα, ενώ δεν παραμελεί και το τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Αξιόπιστος, εφόσον μείνει θα έρχεται από τον πάγκο και θα δίνει λύσεις σε μικρότερης σημασίας μας. Το «έχει».΄

Στην παραπάνω τρομερή μεσαία γραμμή έρχεται να προστεθεί ο Κουντέ. Έρχεται να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Γιατί η Μάιντς δαπάνησε περισσότερα από 7 εκ. ευρώ, πολύ πρόσφατα μάλιστα, για να τον πάρει… Το νέο κέντρο του Ολυμπιακού… δεν παίζεται!

** Η φωτογραφία του Πιερ Κουντέ είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Διαβάστε επίσης